En kockväska..

.. fick vi i julklapp från jobbet.. 13 delar! 1 väska, typ portfölj, i metall (med LÅS på).. innehållande; 1 sax.. 1 brynje.. 1 skinkgaffel.. 1 fisksax (?).. 8 knivar.. Häftigt! På omslaget står allt på tyska så jag förstår inte spec mye av det.. men det står Kompletpreise 99 EUR..  o även om företaget bara betalt hälften av det så har jag aldrig någonsin fått så dyr jobbjulklapp..  Månntro om jag nu blir expertis på att.. hacka grönsaker.. stycka kött.. skära bröd.. o andra saker man gör i ett kök.. ;-)

Nu har det snöat snart ett dygn.. o jag fick skotta trappen när jag kom hem.. Det kändes konstigt att ha tid för det.. har ju ända sen jag flyttade hit, struntat i det o gått ut med vovsan först.. Men det är väl bara en av alla vanesaker som inte är några vanor längre.. Men då kan jag ju ta en alldeles egen promenad istället..

Det har jag gjort på lunchen.. den här veckan iaf.. kollade avståndet idag på nätet o det är iaf 1,5 km.. o det är ju ändå en början, även om det är mycket mindre än vad mina ben är van att gå.. Men Allt är ju relativt.. Det är iaf Väldigt skönt att komma ut o röra på mig lite..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback