I morse glömde jag..

.. le mot mig själv när jag såg mig i spegeln.. o sen låg jag bara i soffan o titta på TV-skärmen som inte verkade vilja visa något roligt.. eller kke var det jag som inte fastnade för något.. eller inte var på humör.. Men så tog jag en biltur..o tränade på att bromsa med mina ABS-bromsar.. o jag kom på mig själv med att det var roligt.. Ibland behövs det inte så mye för att leendet ska komma fram.. o när jag väl funnit det så kom jag på att Avigsidan brukar ha rätt mycket kuligt.. Så nu har jag setat o skrattat så grannarna kke tror jag är lite knasig.. men det gör inget..

I morse glömde jag titta om snöänglarna var kvar utanför fönstret.. men jag vet att jag gjorde 3 st i gårkväll.. för jag kommer ihåg känslan.. o all snö som fastnade på fleecetröjan..


I morse bestämde jag mig för att inte veva igång denna maskinen.. oki.. liten överdrift där.. men min dator är lite antik.. Fast det gör ju inget så länge den fungerar för mina syften.. Det är inte bra att bestämma sig för att INTE göra saker.. för inte är en negation o det fungar rätt dåligt.. O det har jag belägg för.. Nåja, jag vet inte om det kan klassas som regelrätta doktriner men om man står rätt upponer o blundar o säger högt för sig själv, eller den som vill lyssna, jag ska inte falla baklänges.. jag ska inte falla baklänges.. jag ska inte falla baklänges.. så faller man baklänges.. jaa, man kke inte faller ända ner i golvet om man inte har en madrass eller något mjuk liggandes där.. men man, jag, har då varit på väg när jag testat.. o det hjälper föga att säga till en hund som hoppar; hoppa inte..

Fast ibland funkar negationer Väldigt bra.. tex när jag tänker.. jag vill inte städa.. eller jag vill inte diska idag.. Alla som tror jag städat eller diskat när jag tänkt så håller upp en hand..

Igår ringde jag grannen o frågade om jag fick låna en hund eller två o ta med på en prommis.. o jag fick det.. o det var så himmelens underbart att ha med sig ett par vovvar o vara ute o gå.. o det kändes väldigt bra i benen.. vi var ute en timme.. Men jag kan ju inte låna dem varje dag..  Förstår inte varför det är så svårt att ta mig i kragen o ge mig ut själv.. för jag är ju en självgående människa.. kan till o med betala mina räkningar alldeles själv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback