Somnade..

..i soffan igår vid 23-tiden.. vaknade halv sex i morse o gick o la mig i sängen.. men kunde inte somna om så då åt jag en tidig frukost istället.. o nyss blev det en till, senare, frukost.. hårdbrödmacka med lax.. är gott..

Har tittat lite på sändningarna från tsunamin.. de som är med gör det bra.. man, Jag, får en så stark känsla för dem.. ibland förstår jag inte hur de orkar.. men ibland är vissa saker nödvändiga för att kunna komma vidare.. Jag känner ingen som var med där.. då.. förra året.. känner ingen som förlorat någon där.. så deras berättelse behövs för att iaf jag ska få lite förståelse.. även om jag inte kan förstå vidden av allt..

Såg lite av en film på 3:an.. en pojke som trodde att en man var jultomten.. o i ett samtal sa jultomten att vi måste bestämma oss för om vi vill tillhöra dem som gör livet gråare.. eller dem som vill göra livet lättare.. ok, jag kommer inte ihåg ordagrant vad han sa, men det var ungefär det han menade.. o jag vill vara med dem som gör livet lite ljusare.. men ibland behöver man lite tid för sig själv.. tid till eftertanke..

o ibland behöver man, Jag, påminna mig om att ett skratt livar upp.. så nu blir det en stund på den aviga sidan.. =)

Kommentarer
Postat av: Det handlar om mig

Tittar in på nattkvisten o säger hej .

Lämnar även min nya bloggadress.
Hoppas det är ok att jag länkar till dig ?
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback