Bekräftelse...?

Varför började just jag med en blogg? Är det för att jag tror att någon, liten eller stor, medmänniska ska se mig.. eller är det för att få på pränt saker som jag lovat o lovar mig själv att jag ska göra..
Till exempel har jag lovat mig själv att återta prommisarna fast vovsan inte finns mer. Det märks att jag mest legat i soffan o inte gjort något på ett par månader. Bältet har liksom krympt 2 hål eller så. Fast att jag inte gjort något alls var ju att ta i.. Har fått fnatt på Knäckbåtar. Suget efter det är stort ibland. Läste häromdagen om mat (?) vanor o om man åt glass tydde det på att man sökte tröst.. Ja, just nu stämmer ju iaf det på mig. Skulle nog helst av allt bara vilja bli omkramad o omskött o tröstad. Ändå sätter jag upp en mask på dagarna o visar inget. Jo, lite. Mitt glada jag har sprungit o gömt sig... Undrar om det ligger i tvättkorgen eller bland dammråttorna i något hörn.

Satte in en kontaktannons på nätet för någon vecka sedan. Å jodå, den har gett några svar. Fast det är kke lite föör sexiga svar. Men det får jag väl skylla mig själv egentligen. Men vaddå skylla mig själv.. Jag längtar ju efter sex så jag blir sjuk ibland.. Ooh Ja, jag är kåt.. Och var hittar man något om inte på nätet.. Jaja, på stan då.. springa runt o viska i attraktiva människors öra... Vad gör Du ikväll? Hehe.. Skulle se ut det... Men det svåra med nätet är ju att man inte ser människan.. eller hör.. För även om någon stavar lite kråkigt så kan ju den vara väldigt rolig o nice ändå.. O en som man träffar på stan som verkar trevlig kke är en kratta på att skriva.. Jag vill ha både ock..

Men jag har iaf börjat få lite fart på mig.. Råkade av en händelse se en liten föreningsannons att det var en line dancekurs för nybörjare som började på torsdagkvällar o faktiskt så ringde jag o anmälde mig samma dag.. Det är KUL med line dance. O inte behäver man ha någon partner med, vilket är ett stort plus i kanten :-) Nu är jag lite sugen på att pröva riverdance också.. I över en månad så har jag letat efter det ordet.. Riverdance.. Nu ska jag bara leta efter en kurs.. eller Lord of the rings.. eller bara irländsk folkdans..

Skulle vilja åka till Irland jag.. o kke.. nu när jag inte behöver tänka på vovsan.. att jag kommer dit en vacker dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback