Det är...

..inte meningen att jag ska flytta Just Nu.. Tackade nej till lägenheten o väntar på något bättre.. Jag har ju faktikst inte någon panik.. O det är jag tacksam för.. Det är inte heller meningen att jag ska lyssna på Ola Magnell i bilen.. Bandade cd:n men det hördes inget i bilen.. I förra bilen hade jag bara radio.. nu har jag radio Och bandspelare.. Men nu är det nästan omöjligt att hitta kasettband i affärerna.. I nästa bil ska jag ha en cd-spelare..

Har varit trött idag.. o när jag är det så tappar rösten orken.. har låtit som en kråka i telefon.. tänk om jag hade fått en sexigt hes röst istället.. kke om jag hivar i mig massa whisky.. Men det är inte nyttigt.. iaf inte för mig.. Tror jag avstår från det..

Lyssnade på rix morronzoo imorse.. Nanne Grönvall var med.. hon sa hon samlar på troll.. för hon tycker de är charmerande.. Troll är inte vackra om man menar vacker som en,,, docka,,, men dom symboliserar något vackert ändå.. hmm.. tror jag var lite trött i bilen med i morse.. Men det lät väldigt bra det Nanne sa.. o jag håller med henne.. Gillar en del av hennes låtar oxå.. o jag tror att jag ska titta efter hennes senaste cd i morgon.. men hittar jag den inte så kke jag hittar något annat..

Häromveckan var jag på stan o letade efter något, jag har glömt vad, men jag hittade en bok av Dalai Lama, En enkel väg.. Ordinarie pris var 329,00 men på rea kostade den 59,00.. Den var lite halvt gömd bland alla andra reaböcker o när jag kom till kassan så log kassörskan o sa att det bara fanns 3-4 st av den.. Jag log tillbaka o sa att den lyste lång väg o att det stod mitt namn på den, så det var meningen att jag skulle ha den.. :-)


Kommentarer
Postat av: Malin (tilia)

Tack för Din kommentar i min blogg! Jag gick genast in på Din och har läst lite. Bäst gillar jag ändå att Du hjälpte killen. Vad skönt att veta med sig att det inte bara är jag som gör sådana saker. Hur har det gått med kontaktannonserna och en eventuell kurs i Riverdance? Klart att Du kommer till Irland en dag;) /Malin (tilia)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback