Njöt ordentligt..

.. när jag var hos frisören idag.. Tvättning av håret, hårbottenmassage...ja, bara sitta o bli ompysslad är underbart.. o det blir inte sämre av att man får sitta i en skön stol när håret blir tvättat o sen inpackat.. Så nu ser jag ut som 17 igen.. ;-)

Längtar efter snö nu.. o idag på förmiddagen kom det några flingor utanför fönstret o jag kände mig lite piggare.. Dom blåste ju iofs bort lika fort men det var iaf inte regningt o blött på vägen..

På förmiddagen var jag på en krishanteringskurs.. Kände igen mig i mycket o satt med tårarna i ögonen mest hela tiden.. Kursledaren sa från början att mycket o många känslor kan komma fram såna här gånger o att det var helt okej att gråta om man kände att för det.. Jag kände väldigt mycket för det.. Men har så förbannat svårt att släppa ut det.. Sorg är också en kris.. o kan ta 1 år.. eller 7 år.. att bearbeta.. Det gäller bara att ge det den tid det behöver.. o inte skämmas för sorgen.. För jag har all rätt till Mina känslor! O det är inte fel eller tokigt att be om hjälp.. det gäller bara att hitta den som orkar vara med.. o att våga fråga o be om hjälp..

Var rädd om Dig, för det finns bara en av dig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback