3 veckor..

.. tar det visst att varva ner från jobb o vardag.. Det stämmer nog.. vaknade fylld med energi.. Dock tog det 3-4 timmar att veva igång starten.. men när den väl rullat igång så har det gått av bara farten..

2 månaders tänkande blev av idag.. tog en cykeltur från stan utåt landet.. Mot- och medbackarna får ett helt annat perspektiv från en cykel jämfört med ett biltur.. en var väldigt motig men upp kom jag.. samma backe åt andra hållet tog med mig på en cykeltur i 45 km/h.. hade jag till ett exempelvis paraply med mig, så hade jag säkert lyft.. får försöka komma ihåg det nästa gång..
Efter den backen stannade jag o vilade en stund.. passade då på att prata med några gamla koompisar..
060819_131056

Hemkommen tog jag itu med diskbänken, köksbordet, golven, fixade tassar under rumsbordet.. Tittade 10 minuter på Djurpolisen o när de räddade 36 hästar från vanvård.. när de visade bilder från en adopterad häst o hur bra den fått det så kom tårarna en stund.. tårar av tacksamhet för de som jobbar med att rädda dessa djur.. de innehöll även saknaden av vovsorna.. ibland måste de bara få komma..

Mitt i städningen kom jag på att jaget är inte skapt för ett hus.. nu vart jag klar på 1,5 timme o det var alldeles lagomt..

Kom också ihåg tvättstugan både på rätt dag och rätt tid.. Suuveränt gjort..

Fundilerar på om jag ska göra ett par tårtor till onsdag.. fast.. det är ju ett väldigt uddaår så några rulltårtor blir nog bra.. med hallon o blåbär som fyllning.. och en klick grädde på toppen.. för den som vill alltså..

Undra om jag ska åka o titta på inofficiell hundutställning bortanför Vännäs i morgon.. Madammen med matte ska dit.. eller kanske ta en titt på UIKs hemmamatch.. eller bara vara.. Äh, det ger sig när jag vaknar.. jag kan ju också bestämma mig för utställningen.. och sen ändra mig.. Så får jag, faktikst, göra om jag vill.. =o)

Kommentarer
Postat av: Inga M

Hej igen! Long time, no see!
Men nu är jag tillbaka igen på bloggen o det är roligt. Jag har läst tillbaka i Din blogg o det är mycket jag hade velat kommentera men nu blir det för mycket att ta igen. Tittar på ko-bilden o blir nostalgisk. Det är ju inte så länge sedan vi hade kor här på Liane. Du skriver så trevligt om cykelturer. Gubben cyklar gärna o vill ha mig med, hotar att presenta mig med en cykel. Jag har strävat emot än så länge men när jag läser Din blogg kan jag bli lite sugen ändå. Kanske skulle vara värt ett försök?

Postat av: Visionary soul

Vilken bra dag du hade! :-)

2006-08-20 @ 12:13:16
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Lena

känner igen Vännäs... vad är det kännt för?

2006-08-20 @ 19:20:36
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Lena

känt...

2006-08-20 @ 19:20:49
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Inga.. Welcome back! Cykla är underbart skönt och härligt.. man kommer fram relativt fort men är ändå nära naturen.. uppförsbackar kan ibland vara göörjobbiga men ofta är det ju en nerförsbacke på andra sidan toppen.. och man får gå upp om man vill.. Viktigt är dock att man trivs med cykeln.. börja med att hyra en helg o testa lite.. o ska guben presenta dig en så ska du absolut vara med o utprova den!

VS.. Japp.. tror nästan det var den bästa på hela semestern.. näst efter vovvevaktandet då..

Lena.. Vet inte vad/om det är känt för något speciellt.. kanske deltagandet i projektet Konstvägen sju älvar, konst från kust till fjäll..

2006-08-20 @ 20:41:12
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback