Ibland så går..

.. det upp.. o ibland så går det ner.. i alla fall dessa evinnerliga valröstarundersökningar.. i nästan varendaste en av nyhetssändningarna så visar de staplar i olika färger.. Mig har de däremot inte en endaste liten gång, frågat vad jag skall rösta på..

Tänk om de däringa valstaplarna är som bantarreklam.. alltså försöker få valkanditaterna till att prestera något som de hoppas ska gå hem..

Själv har jag inte den minstaste aning om vad jag ska göra.. Har flera kompisar som jobbar inom vård och det känns som att det ligger varmt om hjärtat.. neddragningarna har varit stora.. o enligt deras chefer, nödvändiga.. men hur länge ska man måsta dra enr.. ska gamlingar hjälpa varandra istället för personal.. o på akuten kanske man kan ställa en låda där den som kommer in kan ställa sig upp o berätta om den är specialist på nån huskur.. eller till exempel har erfarenhet av en del saker.. o så kan den hjälpa andra som kommit till akuten.. o förhoppningsvis är det någon som har erfarenhet om det som någon annan söker för..

Undviker det mesta som har med valet att göra.. fast ibland så lyssnar jag.. men förståndig blir jag inte.. tycker mest att de bjäbbar på om hur andra misskött sina åliggande.. eller också så är det bara så att jag inte har den terminologin som behövs för att förstå de däringa som talar..

Fast i radion, på Rixfm, brukar det dyka upp en reklamjingel från ett parti.. o den låter rätt trevlig.. o kanske är det den som får mig att välja i år..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback