Jag behöver inte..

.. träna hårbollarna något idag.. de har varit på träningsläger för utbytesstudenter borta där ex-grannen bor.. 2 timmar var de där.. så nu kan de både ryska o polska.. trötta är de också så jag har lovat dem att resten av dagen blir mycket stillsam.. fast när det är +27,6o i skuggan är det inte nyttigt att göra några större ansträngningar..

Lokalvädermänniskan lovade (?) i morse att det skulle vara 22o idag.. o 27 på söndag.. *Pust* o *stånk* o *stön* redan nu.. men de har ju haft fel förut..

Misstänker att jag är påverkad av värmen.. väldigt påverkad.. ja, så att hjärnan har fått spunk eller nåt åt det hållet.. i går hade jag satt tvättlåset på passet kl 7-10 idag.. hahaha.. vaknade o gick ner o tog bort det.. på semestern behöver man varken vara kammad.. eller ha fläckfria kläder.. o tvättstugan är förhoppningsvis kvar i morgon, eller en annan morgondag..

Nu ska jag kallblöta några handdukar o lägga över hårbollarna.. sen ska jag lägga mig i soffan o kika på The Sight.. "Otäck och snygg. Kommer att jämföras med Sjätte sinnet" (Variety) I USA har den gett både kritiker och publik riktigt kalla kårar.  I dag är kalla kårar väldigt välkomna..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback