Äkta?

.. jag brukar inbilla mig att jag ser och känner när det finns kemi och attraktion mellan människor.. Har litegrann följt Joe Millionaire på 5:an.. o jag tyckte mig se både kemi, attraktion och massa elektriska leenden mellan Evan och Zora.. men nu när jag googlar för att kolla om de gift sig så verkar det som att de skådespelat hela tiden.. hmm.. som jag såg det så skulle i alla fall nånting funnits där.. i alla fall minst en förlovning.. Fast det är klart, får pengar tala så kan ju det öka ens skådespelartalanger till oanade höjder..

Det får mig att fundilera lite.. vi är väl alla lite skådespelare i möten med andra.. och i olika grader har vi masker som vi tar på oss beroende på vilka vi träffar.. För vem vågar lämna ut sitt alldeles intimt personliga jag när man möter en annan människa första gången..

Men jag inbillar mig att i den vardagliga vardagen så är det mindre spel och mer "äkta" leenden.. Fast den enda vardagliga vardag som jag verkligen känner är ju min egen.. När det handlar om andra så får jag gå på min känsla om deras leenden.. och visst finns det vardagsmänniskor som kan leverera leenden som är underbara.. hmm.. det kan ju till o med jaget.. i alla fall via telefonlinjerna..

Efter att ha sett bondebröllopet på 4:n så tvivlar jag inte på att den där speciella kemin och attraktionen finns.. Båda två strålade o ögonen blixtrade av önskan om att få famna den andra (fast det är ju Min uppfattning!).. och det var kemi och attraktion på högsta nivå.. Underbart med andra ord!

Det gäller bara att skrämma bort rädslan o våga för att vinna..

O det är klart.. skulle någon erbjuda jaget en halv mille för att umgås sött på något underbart slott i Frankrike så skulle hon tacka ja. . men med det förbehållet att varken kameror eller mikrofoner fanns innanför vallgraven!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag gillade den här lite rundlagde bonden i Bonde söker fru. (Mikael?)Han var i särklass charmigast även om han inte var klassiskt snygg. Det blir åter bekräftat att verklig skönhet kommer inifrån. Han o hans flickvän såg verkligen lyckligt förälskade ut i programmet. Bröllopet såg jag inte.
Men jag kan väl tänka att bröllopet kom lite hastigt på. Det brukar vara riskabelt att fatta viktiga beslut i någon fråga i förälskelser rus. För detta tillstånd lär ju likna vissa former av sinnessjukdom när man går in o kollar kemin i kroppen.

Ha Ett Gott NYtt År 2007!

Postat av: Excessa

Inga.. Tack! och Ett Gott Nytt År tillönskar jag även Dig, och de dina!

2006-12-31 @ 17:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback