Lokaler..

.. besöks nästan dagligen nuförtin.. i alla fall av chefen o fd bästa jobbkompisen, som numer är bästa systerföretagsjobbkompisen.. ibland få vi rapporter o ibland glöms det bort.. Ett ställe verkade intressant eftersom det i halva byggnaden fanns ett annat företag o vi skulle få dela fikarum med dem.. fast en nackdel, som några tycker, är att huset ligger på andra sidan järnvägen o gångvägen från, och till, bussen kommer att ta ungefär max 7 minuter.. hmm.. Själv ser jag mig hellre gå en liten tur morgon o eftermiddag än sitta mitt i centrum med enbart jobbkompisar att umgås med.. Inte för att det är några fel på jobbkompisarna, för de är ju de bästa, men jag känner att jag behöver lite influenser från andra på fikarasterna.. speciellt efterom vi, just nu, enbart är 5 st som jobbar med det jag jobbar..

I morse började jag på det dagliga men sen upptäckte jag att det fanns rätt många svårjobb i slutet på denna veckan o början på nästa.. struntade helt i dagligjobben o koncentrerade mig på svårjobben.. När jag satt o kollade tider, flyg och hotell så hörde jag många diskussioner bland de andra 2 om vem de skulle ringa.. frågor som ställs rätt ut i luften men som jag struntade i.. ville helst bara ropa: Ring för f*n listan uppifrån o ner! Till slut får du, förhoppningsvis, napp, annars så får du ringa tillbaka o säga att det tyvärr inte går.. Men jag sa inget utan ägnade mig åt mitt..

Pratade med en människa i eftermiddag om nästa vecka.. blev lite fundersam o sa åt h*n att jag måste kolla en sak men ringer jag strax tillbaka.. H*n hann ringa o prata med mig 1 gång, med bästa vickan 2 gånger och med chefen 1 gång, + grannkontoren innan jag hunnit kolla det jag skulle kolla.. Hela jaget höll på att gå i taket! Var jag så f*bannat otydlig eller förstår du inte vad jag säger? Är det kanske något fel på mikrofonen i mitt headset eller..
Jag är lite förvånad att jag inte skrek rätt ut för det kändes som att nerverna låg längst ut i huden.. men tack o lov så vart det jag skulle kolla inget problem så h*n får jobbet nästa vecka.. så i morgon ska jag fortsätta fixa svårjobb för flyget går inte alldeles av sig själv..

O det dagliga fixade de andra.. hmm.. o jag som trodde jag brukade göra daglig nytta..

Egentligen skulle en inte få jobba när PMS gör ett besök i vardagen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback