Snart..

.. kan vi lägga ännu ett år bakom oss.. eller kanske man kan säga att man lägger 365 sammanhållande dagar bakom sig.. men tidsbegreppen kan ju definieras på olika sätt.. varför firar vi till exempel inte varje nytt månadsskifte.. veckosluten däremot brukar ofta firas ute på krogen, eller andra nöjesställen.. Själv firar jag mest veckosluten med att dumpa gumpen djupt ner i soffan.. Det är också där den har varit parkerad i helgen.. Fast jag kan ju skylla lite på hostan som ännu inte gett med sig.. Nyss ringde E o yngsta dottern hade varit däckad innan jul men gått till skolan sista dagen.. sen blev hon däckad igen på julafton.. Det känns skönt att jag har många dagar kvar då jag kan dumpa gumpen i soffan.. Hon sa att älsta dottern är på JVM-hockey Sverige- USA.. så just nu gör jag mitt bästa för att vinka till henne.. Tyvärr ligger vi under men det är 10 minuter kvar av sista perioden, så allt kan hända..

Televisionen imponerar inte alls på jaget denna helg.. förutom Beethoven som visades i går och idag.. i och för sig så var inte vovsan en St Bernhard men från början så finns det blodet i vovsanrasen.. o storleken är ju påminnande lik.. Oj, vad många igenkännande skratt jag fick..

I kväll tror jag att jag ska återse en liten favorit.. Stephen Kings Rose Red.. eller liten o liten.. 245 minuter spänning är det.. kanske gör jag en paus kl 21.00 o ser AI- Artificiell intelligens på 5:an.. fast om jag kommer ihåg rätt så är den ingen favorit..




Jag är redan less på alla smällare o raketer som skjuts i närheten, eller rättare sagt överallt.. Inte enbart med tanke på alla rädda hundar, katter och andra husdjur.. det finns även människor som kommit från krigsdrabbade länder och som lider såna här dagar..

O nu blev ett dundrande jubel i dalarna när det bidde 2-2 i JVM-hockeyn.. Förlängling med andra ord.. Spännande!

Uppdate! Vi förlorade :-(
Men är ändå vidare till kvartsfinal i Ejedahls arena.. alltså, det ä ju min favoritarena.. så det kan väl inte bli annat än vinst där? ;-)

Kommentarer
Postat av: Blackout

Fy fan för folk som smäller!
Om de åtminstone kunde hålla sig till själva nyårsafton men de börjar så smått redan veckan innan jul...de förbannade glina kan inte hålla sig ifrån otyget.
Vovven tyckte det var otäckt att gå ut när det dundrade, inne var han cool och avspänd och det kan kanske bero på de artificiella feromonerna som sitter pluggade i kontakten.
Hur som helst, nu är det över för denna gången.

Postat av: Excessa

Blackout.. O med tanke på att det är åldersgräns på smällerierna så kan man ju fundera på var de får sakerna ifrån.. föräldrar kan väl inte vara så dumma att de köper ut sakerna? *spelar dum*
Gott i alla fall att han var lugn inne!

2007-01-01 @ 21:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback