För 20 år sedan..

.. tyckte jag inte om Per Oskarsson.. Ernst-Hugo Järegård.. Anna Book.. jag tyckte de helt enkelt var konstiga.. Men så började jag förvandlas.. till jaget.. o jaget började tänka o tycka själv.. För egentligen hade jag tagit på mig en massa uppfattning från andra människor innan.. för får man höra att Per.. och Ernst-Hugo.. är otäcka äckliga människor.. så tror man ju att det är sant.. i alla fall jag gjorde det..
Människor som på något sätt inte passade in i ramarna var.. skrämmande.. o om man sa något annat.. så hamnade man själv utanför..

Jag känner ingen av dessa 3 människor personligen.. har bara sett dem på televisionen.. Jag läser inte "skvallertidningar".. förutom ibland en kvällstidning som ju mer o mer liknar skvallertidningar..

Men jag har sett Ernst-Hugo, som tyvärr inte finns mer, läsa dikter.. o spela teater.. på TV.. Jag har sett Per på TV.. i serier.. berättelser.. o dokumentärer.. o jag har sett Anna i Let´s dance.. o idag tycker jag att dom är Underbara människor.. ja, i alla fall i de roller jag sett dem.. för mig känns de Äkta, på något vis.. Kanske för att de faller lite utanför ramarna utseendemässigt.. eller också kanske det är för att de spelar sina roller, sig själva, så utomordentligt bra..

I Let´s dance så ser det ut som att Anna är född för att dansa.. hon gör det så bra.. o hennes utstrålning känns ända hem till min soffa.. Arja ser ut att älska både sin partner.. o dansen..

De som är med har antagit en utmaning.. o det ska de ha en eloge för..att de antar utmaningen.. att de Vågar.. Om någon ser det som en chans att visa upp sig.. det är upp till dem..

Jag vill också ge en eloge till domarna som säger det obra först.. o sen rosar det som dansarna gjorde bra.. för det mesta i alla fall.. för då kommer man ju mest ihåg det som var bra..
Alltför ofta har jaget hört.. det.. o det.. var bra.. MEN... o hur kuligt är det på en skala 1 till -10..

Till nästa gång jaget fyller år.. eller tomten hälsar på.. så vill hon ha en 10 veckors intensivkurs i dans..

Kommentarer
Postat av: DHOM

Jag tycker Let´s dance är trevligt program hoppas Anna vinner. ...

Hoppas du har en bra helg
Kram

Postat av: Excessa

Jo, Let´s dance är mysigt att titta på o jag hoppas också att Anna vinner..

Jo, rätt bra helg.. Jag hoppas din varit det också
Kramar

2006-01-29 @ 17:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback