Jag är tacksam..

.. att jag kom ihåg radiosnäckan i morse.. o att jag var lite närvarande en stund.. just när Roger på Rixfm berättade om Tankspriddas riksförbund... o jag är glad att jag hade mobiltelefon med.. för då kunde jag skriva in namnet i den.. o på så sätt komma ihåg vad föreningen hette.. o leta upp deras plats på nätet..  Underbara människor som delar med sig av sina händelser.. fast.. det är ju bara det de kommer ihåg vill säga..

Själv så tappar jag minnet ibland.. när jag går in i ett annat rum för att hämta något.. rätt vad det är så blir jag ståendes o har ingen aning om vad jag skulle göra.. ibland hjälper det att gå tillbaka dit jag kom ifrån.. o då kan jag, förhoppningsvis, hitta minnet igen.. Fast då är det rätt bra att komma ihåg var man tappade minnet..

Men om man inte kommer ihåg att man tappat minnet.. då vet man ju inte vad man ska leta efter.. så då kan man ju lika gärna göra något annat istället..



Oro
är när man
betalar ränta

problem
innan de förfaller till betalning


William Ralph In

Kommentarer
Postat av: Lexrex

Underbar länk. Tackar passade mig verkligen....

2006-01-20 @ 18:25:06
Postat av: Excessa

Lexrex.. Åh, vad kul.. då blir vi kanske medlemskompisar.. det vill säga om vi kommer ihåg att anmäla oss.. då får man ett Diplom.. ska hänga upp det på jobbet jag.. så när något går lite på "tok" kan jag bara peka på det.. o är ursäktad.. kan jag ju hoppas på iaf..

2006-01-20 @ 19:55:37
Postat av: Lexrex

Du det vore perfekt. Undrar om man kan plasta in det och ha det i innerfickan........ :-D

2006-01-20 @ 20:33:07
Postat av: Excessa

Visst måste man väl kunna det.. plasta in alltså.. o använda som ID.. men eftersom jag inte har Så stora innerfickor.. så får jag nog hänga det i ett snöre runt halsen.. =oD

2006-01-20 @ 21:00:48
Postat av: Lena

Citatet var så bra!

Och det här med att plasta in...namne, man kan ju förminska det i id-kortsformat...behöver bara en laminator så är det klart! hm...och jag som trodde det här var ett säkert kort med scutpojken...tänk om han inte kommer ihåg var vi är...eller glömmer bort oss...

Postat av: Excessa

Jo.. Men om jag har det hängandes runt halsen så behöver jag inte oroa mig för att jag ska glömma det.. =oD
hmm.. ja just det.. fast han kan väl inte glömma bort ett par namnar heller.. viktiga saker ju.. o viktiga saker kommer man ju ihåg.. som sparkstöttingturer med dunbolster.. o superoxiderade cykelflaggor till exempel..

2006-01-21 @ 16:23:28
Postat av: Lexrex

hur sjutton ska man kunna glömma bort er???

2006-01-21 @ 19:25:09
Postat av: Lena

no comments...

2006-01-22 @ 19:42:27
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback