Jag har..

... hoppat på tåget som jag inte vet vart det kommer att föra mig.. o det känns bra.. fast på ett sätt känns det ungefär som nationella provet i svenska som jag gjorde när jag läste på Kom-Vux för 3-4 år sedan.. Vi fick ett häfte med teter o ämnen vi skulle skriv om.. ett av ämnena lyckades jag få MVG på..  i det andra tapapde jag bort mig någonstans o det jag skrev om blev inte alls vad det var tänkt.. men jag fick ändå ett G eftersom det ju var väldigt bra skrivet.. fast det inte handlade om det det skulle handla om..

När jag gick i skolan o vi hade prov.. så hamnade fokus på hur många Fel man hade.. istället för att se allt det som ändå var rätt.. Man kan ju ändå aldrig göra om just det samma provet.. så varför inte se det braiga istället för alla fel.. o varför inte använda en Grön penna ist för en röd när de rättar.. även om jag älskar rött så lyste det ju en i ansiktet o det blev lika rött de med.. om en hade många fel.. Fast det kke är trevligare med ett rött lysande ansikte ist för ett grönt..

Ja, jo, tåget.. det startade idag.. o det är rätt många med.. vi får inte trängas, tack o lov, för det är rätt jobbigt.. men jag har inget emot att låta de andra kliva på o sen när det blir dax så är det min tur.. då kommer jag få tillräckligt med tid att hitta min plats, utan att trängas, o jag vet att nästa inte kommer knuffa på mig för att försöka få en bättre plats.. för det finns just ingen bättre plats för mig än den jag har fått..

O tåget startade idag.. fast det är ju en
stafett.. men jag kommer inte springa utan luta mig tillbaka på min plats o bara njuta.. Före mig är En liten tant.. som jag får ett ämne av.. o efter mig Mys och pys..

Det ska iaf bli väldigt spännande..

Kommentarer
Postat av: Handlar om mig

Vilken kul grej...med stafett -jag har anmält mig hoppas jag kommer med...
Hoppas din helg har vart bra :=)

Postat av: Excessa

Som jag förstod det så kan man anmäla sig under resans gång så du kommer nog med =)
Ja, en rätt ok helg.. med lite stavgång.. hmm.. o mycket teve..*s*

2006-01-09 @ 07:53:40
Postat av: Ca

Härliga tankar, jag lutar mig tillbaka och väntar.
:)

2006-01-10 @ 22:50:32
URL: http://mobfelk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback