Jag vet inte..

.. om jag vill eller inte vill ha kvar förra inlägget.. Kanske vaknar jag i natt o tar bort det.. Det känns så futtigt det jag skrev.. För jag har ju inte blivit slagen, förutom 1 gång då vi lekte med tändstickor.. Men den gången kändes nästan som det ärligaste hon någonsin gjort..

Förra julen när jag var hos min henne som jag fick gåstavarna av så försökte jag beskriva hur jag kände mig.. Det känns som jag har ett stort nystan av rep i magen o det repet är täckt av tjära.. o jag vet att jag behöver dra upp det genom halsen.. Det tar emot.. o det är segt.. o det är tjockt.. o det gör ont..  o jag tar en liten bit i taget..

Jag hoppas det är uppdraget till jag blir pensionerad.. för då kommer jag inte att ha tid med någe tjärat repnystan, eftersom jag kommer att ha fullt upp med att äventyra världen..


Kommentarer
Postat av: rita

Man skall aldrig ta bort ett inlägg! Är det ett felskrivet inlägg, är det bättre man skriver ett tillägg och "rättar till" det den vägen!
Å jag tycker ditt förra inlägg var jättebra! Vi har en del gemensamt!

Postat av: tanten

Man får visst ta bort inlägg..! Det gör jag, ofta....
Jag måste "städa" ...

2006-01-02 @ 22:05:26
Postat av: Anonym

Jag "städar" nog huvudet genom att skriva.. tror jag.. o det är på sätt o vis skönt att få ut det.. o eftersom jag länge trodde att jag var själv om o ha haft det som det vart, så är det skönt o få höra att det inte är så.. o hur dom var/är säger inget om mig..

2006-01-03 @ 20:52:16
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback