Måndagskänsla..

.. idag eftersom huvudvärk o mensvärk gjorde att jag stannade hemma igår.. Det var iofs inte värsta värken jag haft.. men jag prioriterade mig själv.. låg i soffan hela dagen.. funderade på livet o kikade på TV:en.. slumrade lite emellanåt.. stirrade i taket.. löste korsord under köksfläkten.. o klarade, faktikst, ett par med svårighetsgrad 4.. ja, förutom ett par ord som jag inte har den blekaste vad de betyder.. men det gör inget..

Såg ett inslag i lokalnyheterna om ett hunddagis i stan.. de har 40 hundar som står i kö för att få komma dit.. såg framför mig jaget i ett stort hus med en massa många hundar.. varav några var jagets egna.. Det krävs planering för sånt.. o pengar.. Men det skadar ju ingen om jaget drömmer lite..

Drömmer också om att kunna åka till England o jobba på Monkey world.. eller att få jobba med späckhuggare.. eller surikater.. fast surikater bor ju där det är väldigt varmt så det är bara en halvdröm..

Mycket av det där handlar ju också om ekonomi.. o jag o siffror är inte de bästa kompisar.. inte jag o kronor heller.. undra om det skulle vara bättre om det handlade om jag o.. pund.. mark.. lire.. eller pesetas.. haha.. dom valutorna finns väl inte längre..

På jobbet så måste jag ju gå ut för att få i mig lite nikotin.. o det är bra.. för vem orkar sitta o jobba i ett rökrum.. idag var jag på defensiven när jag gick ut.. jaget var beredd på att hoppa på första människa som hade den minsta lilla kritiska blick.. att jaget leende skulle hälsa på de människorna var bortglömt.. Men rätt vad det var så kom det en äldre dam i vacker röd kappa o blå basker.. o i hennes ansikte syntes ett leende som var så vänligt o omtänksamt att jag omedelbart landade på jorden igen.. o jaget påmindes.. att leenden är bra mycket mysigare än en massa taggar..



Det behövs tårar..
för att uppskatta leenden..
o motgångar..
för att förstå det goda..
o så en liten påminnelse däremellan..
Excessa



Kommentarer
Postat av: Lena

Vackra avslutande rader du har!

Postat av: Namnen

Tack!
Jag behöver rätt mycket påminnelse just nu.. Men bara det att ha börjat skriva hjälper.. o så alla underbara bloggare jag hittat.. som hjälper mig sätta ord på tankar o formuleringar.. o så småningom hittar jag nog hem igen..

2006-01-25 @ 19:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback