Såg en födelsedagsannons..

.. i dagens lokaltidning.. hmm.. eller var det i gårdagens..  en tant som fyllde 104 år..  o jag tänkte att henne skulle det vara spännande att få prata med.. o så tänkte jag på "Kan du vissla.. " som brukar sändas på julhelgen.. Jag bara älskar den.. pojkarna är så härliga o Per Oscarsson ännu mer.. o pga hur det har varit så har jag ingen historia.. vad gjorde mina far- o morföräldrar när de var unga.. haha.. jag vet inte ens hur mina föräldrar hade det o vad ett äventyr var för dem..

Var på bio med en jobbkompis.. eller är hon numera en biokompis.. för egentligen så jobbar vi inte med varandra.. bara huserar i rummen vägg i vägg o använder samma fikarum.. Att vi började gå på bio blev bara så att jag "råkade" fråga.. utan hopp om att hon ville gå.. med mig.. men hon blev jätteglad.. o jag med.. Ikväll såg vi Buss till Italien.. Rätt kulig film.. 2 tonårspojkar som går med i en kör bara för att få följa med på en Italienresa.. ja, de kunde ju sjunga också.. att resten av kören var.. i min ålder gjorde inte så mycket.. En tant tyckte hon var lastgammal för hon var 36 år.. o så har jag också tänkt.. men när jag började fundera på hur många år jag har till pension.. så är jag ju faktikst väldigt Ung.. En replik fastnade i huvudet; Du får gärna säga att du inte vill, men säg inte att det är omöjligt.. o så är det nog med det mesta.. Ingenting är omöjligt, men det omöjliga tar bara lite längre tid.. eller hur det nu heter.. Jag är ju inte så himmelens duktig på att komma ihåg saker o ting.. men bara ibland.. annars går det rätt bra..

Jo, o så träffade jag en hundkompis utanför bion.. hon vet hur det känns att bli utan.. o hon hade också haft gåstavar o låtit dom stå i hallen o "mogna" cirkus 1 år innan hon började gå hand i hand med dem.. Nu har hon anmält sig till tjejmilen.. Undrar just om stavarna måste ha egen nummerlapp.. blir det i så fall 1 eller 2 nummer..

Men iaf väckte den där 104årsfödelsedagsannonsen lite fundileringar i hövvet på jaget.. o jag tänkte att undra om man kan åka till ett äldreboende o fråga om någon skulle vilja ha ett litet besök ibland av en lite gotokig tant.. Jag har tänkt på det förut.. o jag tror att jag ska börja tänka på det igen.. Det går ju iaf att ringa o fråga.. för det finns inga dumma frågor.. tror jag mig ha hört någon gång..

Kommentarer
Postat av: anita

Min anonyma blogg :)

Postat av: Granntant

Där finns mycket klokskap att hämta, *vet*
Ring du!

2006-01-04 @ 08:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback