Stavade hem idag..

.. o det var tur jag hade stavarna för vi har haft +grader.. o både häran o däran var det isfläckar jag måsta ta mig över.. ska jag stava imorgon så måste jag skaffa dubbar.. Men jag behövde verkligen gå idag..

Det var en katastroflik dag på jobbet o det kändes som att vi var 1 personal för lite.. *suck* telefonerna var värre än vanligt o kunder ringde o efterlyste det de beställt.. när jag ringde upp en så sa hon att hon blivit sjuk.. o att hon glömt ringa.. men hon hade ringt till ett annat ställe där hon hade ett jobb.. Jamen HALLÅ.. om du har ett ojbb för oss måste du ju ringa OSS.. Jag lyckades skälla ut henne (har Svårt för sånt jag) men jag tror att det bara rann av henne som vatten från en gås.. Sen blev jag "idiotförklarad" för det jag letade efter Måste ju finnas där.. haha.. hon hittade det inte heller.. Det var ju kke iofs i all välmening av henne när jag tredje gången med skarp röst sa att jag inte hittar det jag letar efter.. Jag kke chockade henne eftersom jag för det mesta bara brukar lämna över o gå o fortsätta med mitt.. HA.. tanten börjar säga ifrån.. o det är väl inte en dag för tidigt..

O det var då jag fick länken i förra inlägget i ett mail av en jobbkompis.. Ska försöka komma ihåg att tacka henne imorgon.. för hon fick mig att le..

På lördag blir det en dag i hundens tecken.. en heldag med föreläsningar om olika träningsmetoder.. o förmiddagsfika.. o lunch.. o eftermiddagsfika.. o det kostar inget.. =o)

O i mars blir det kke en Stockholmtur o titt på MammaMia-showen..

Min gamla häck till dator hemma klarar tyvärr inte av länken.. men jag ska titta på den ibland i morgon när jag är på jobbet.. o behöver ett leende.. =o)

Kommentarer
Postat av: Det handlar om mig

Åååååå....
Tror jag blev förälskad han sa att han gillade mig *L*
Tack för länken vad glad jag blev !Det behövde jag -

2006-01-11 @ 22:11:26
Postat av: Lena

kul med Stockholmsbesök och Mamma Mia, den är härlig...

Postat av: Excessa

DHMO.. Jaa.. tror jag är förälskad jag med.. o iaf jag behöver lite hjälp att dra på mungiporna ibland.. *L*
Lena.. Aha, du har sett den.. Ja, ska bli kuligt att komma hemmifrån en stund.. Att sen det bästa med resor är att komma hem igen är ju en helt annan sak =o)

2006-01-12 @ 18:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback