Fick lite påbackning..

.. angående kaklet i köket igår på besiktningen.. men fick möjligheten att göra om det.. så idag har jag jobbat en stund.. att skrapa bort färg är svettigt.. men det gick.. o nU är jag klar med gamla lägenheten..

Nästa som flyttar in där kommer att få det fint.. fönstren renoverade.. köket ommålat.. omtapetserat överallt.. ny spis.. nytt badkar, handfat o toastol.. omtapetserat i badrummet.. omslipad parkett.. Jag känner mig lite skyldig för parketten eftersom jag haft stora hundar som gjort sitt bästa för att försöka slipa golvet själva med sand under tassarna.. o när uteomgivningen är lerig både vår o höst, samt regniga sommardagar, så har de varit duktiga..
När besiktningsmannen var klar var jag tvungen att fråga om jag måste stå för något.. men tack o lov tyckte han inte det.. visst fanns det gränsfall men eftersom tapetseringen INNAN jag flyttade in bara hade varit en dålig "skönhetsoperation" så var det så mycket mer som inte berodde på mig.. Gissa om jag var lättad..

Med den renoveringen kanske jag ska ringa o fråga om lägenheten fortfarande är ledig.. ;-D

Premiärbesökte pizzerian som bara är 5 minuters promenad härifrån.. o de hade en pizza som föll mig i smaken.. Hawaii special.. med ananas, banan o curry.. Klart Godkänd! så evenuellt kan det hända att jag gör fler besök där..

Började titta på Bagdag café men råkade lura till efter halva filmen.. så slutet får jag se en annan dag.. annars tyckte jag om lugnet i den.. kanske därför jag slappnade av..

I morgon blir det antingen tvättstuga eller att åka till vattenträning o titta.. kanske törs jag bada.. fast frågan är ju om våtdräkten fortfarande passar.. men den är ju lite elastisk så möjligheten finns.. eller också ska jag bara sitta bredvid o vara lite koppelhållare eftersom alla hundar ju inte kan vara i vattnet samtidigt..

Btw.. i tvättstugan finns det 3 maskiner så det blir ju bara ett par vändor dit.. men jag skulle vilja ha en tvättlina att spänna upp på balkongen o sommartorka tvätten.. Jo, balkongen är så stor att det får plats många linor där.. o det enda som åker förbi nedanför är bussen.. så det dammar mycket mindre här än där..

Vann föresten på en skraplott idag.. hela 5 kronor.. o så hade jag 2 st 6:or på travet.. Början till en förmögenhet kanske..

O nu är det strax Karl för sin kilt.. men tyvärr har Archie MacDonald flyttat till Nya Zeeland för gott så nu är det hans halvbror Paul som tagit över.. Men Golly verkar vara kvar.. o han är en människa som jag skulle vilja träffa..  fast han är ju bara en rollfigur ju.. men jag tror att det finns Gollysar på riktigt.. frågan är bara var..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Asch, det är ju fotboll och tvn är upptagen...

Postat av: Excessa

Nina.. Tråkigt! Tycker dom andra kan lyssna på sportradion en liten liten timme.. o det är ju inte ens Sverige som spelar.. fast dom kanske inte håller på Sverige.. Men snart är fotbollen slut!

2006-07-01 @ 20:59:47
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Visionary soul

Min bedömning, efter att ha tittat på det: Karl för sin kilt är fortfarande sevärt, även utan Archie... men visst är det lite konstigt att alla är med utom han? Och hur ska det gå för honom och Lexie egentligen?? ;-) Tur att man har viktiga saker att engagera sig i, som TV-serier... ;-)

Bagdad café... jag får flashbacks, det var den första filmen som jag och dotterns pappa såg på bio, soundtracket fick mig att gråta när jag hörde den på radio sommaren innan dottern föddes... vi hade problem redan då...

2006-07-01 @ 21:37:34
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Ninni

Karl för sin kilt....går den nu?? Jag gillar den serien!
Vattenträning skrev du...hur går det till?

Ha en skön dag i solen,kram

2006-07-02 @ 12:12:53
URL: http://ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback