Inte bara varulvar..

.. som förvandlas på nätterna.. när jag vaknade i morse så kändes det som att hela jag var gjord av sirap... mycket trögflytande sirap.. konstigt nog kom jag ändå ihåg att salta gröten.. o klädde mig gjorde jag också innan jag cyklade till jobbet.. men väl framme där så gick allt i slow motion.. tack o lov så var telefonerna ännu lugnare än igår så jag kunde göra lite arbete där jag inte behövde tänka något.. Några gånger svarade jag dock i telefon.. o en gång ringde jag.. då svarade en engelsktalande kvinna.. eeh, hmm, jag wonderer is Janet at hemma.. samtidigt tittade jag på C.. o hon brast ut i stans goaste skratt.. Jag klarade av att hålla igen tills samtalet, som tur var blev kort, tog slut.. sen rann tårarna.. Det var inte enda gången vi skrattade idag.. många felsägningar blev det, vilka dock kunde rättas till i samma samtal, och lika många skratt.. Oj, det låter som att vi inte är det minsta seriösa på jobbet, men det är vi faktiskt.. det gäller bara att ta vara på guldstunderna och skratta med varandra..

Ett par sommarvikarier arbetade sista dagen idag så de bjöd på tårta.. men mina underbara jobbkompisar tyckte att de samtidigt kunde fira att jag går semester.. hmm..

Efter jobbet var jag till tant M o fortsatte hjälpa till med flytt/möblering.. hmm.. skumt att det går lättare att hjälpa andra än att få helt iordning hemma.. förmodligen beror det på sällskapet.. o jag har inte bjudit in någon att hjälpa mig med möblering.. fast jag har ju en aaanings mindre att möblera.. tant M har en 3:a.. o jag en 1:a.. vi skulle springa över varandra här..
Fast det blev inte så mycket möblering.. pizzaparty o en lång stunds gott samtal.. andra tant M var också där.. tant M pratade om att hon varit ute o letat ojordade kontakter men att det inte fanns att hitta.. jamen, jag har ju många slarvskaddar som är ojordade o de har jag ingen nytta av eftersom alla mina kontakter är jordade.. om du vill kommer jag förbi i morgon o lämnar de jag har nära till hands.. Japp, då behöver jag inte bekymra mig om dom skarvsladdarna mer..

Det finns de som frågar; Ska du vara ledig bara 3 veckor.. men allt är ju relativt.. eller hur?!

3 veckors semester..
= 21 dagar.. + 1 helg.. + 7 timmar i dag.. + 8 timmar 21 augusti..
23 dagar => 552 timmar + 15 timmar => 567 timmars ledighet..
567 timmar.. 34 020 minuter..
vilket blir 2 041 200 sekunder semester..

hmm.. Två miljoner fyrtioen tusen tvåhundra semesterenheter..  det känns, i alla fall för mig, som en hel evighet..

I dag har varit en Mycket bra dag!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det är bara roligare att göra typ städning o disk hos någon annan. Du har alldeles rätt. Alltså borde man gå o göra sånt hos varandra istället för hemma hos sig själv. Dessutom skulle hjälparen säkert se lortställen som man själv inte sett i sitt eget hus.

Postat av: Dunkla vatten

Vad härligt att du haft en mycket bra dag!
Det är Darkangel som bytt namn och kallar sig för Bella nu. Lite snurrigt. Men nu har du min adress till Blogger-bloggen.
Hälsningar Darkangel/Bella

2006-07-29 @ 02:05:15
URL: http://bella25.blogspot.com/
Postat av: Mette

Ja, det är konstigt att det är så mycket lättare att städa hos andra. Jag har flera gånger arbetat som städerska eller inom hemtjänsten och där har jag städat hela dagar... men så hemma - hemmet i total kaos...

2006-07-29 @ 09:21:26
URL: http://akuttvekan.blogspot.com
Postat av: Lena

Önskar dig nu en riktigt härlig skön semester...

2006-07-29 @ 09:42:00
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ninni

Jag är väl helt knäpp..men jag gillar att städa och det är ännu roligare hos nån annan.
Ha nu en skööön semester!

2006-07-29 @ 11:11:03
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: En liten tant

Nja, städa... inte roligt ens hos andra... Fast lite roligare eftersom man får en massa uppskattning.
Njut av alla dina sekunder. Näst bäst strax före!

2006-07-29 @ 15:13:05
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Visionary soul

*skrattar* Jaaa. man har ju inte roligare än man gör sig... :-) Man ska ha kul på jobbet, så for det bara är möjligt! :-)

2006-07-30 @ 11:26:33
URL: http://visionarysoul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback