skulle bara..

.. leta fram nagelsaxen som jag trodde jag lagt på ett "säkert" ställe.. ett ställe där jag skulle hitta den när jag behövde den.. o inte längst ner i någon kartong.. för vem vet när jag packar upp den kartongen.. kan ju bli om 1 månad eller så.. o om en månad har jag nog brutit av varendaste liten nagel.. bryta naglar vill jag inte alls eftersom mina oftast bryts bakåt.. Ajajaj gör det..

Jag har ingen aning vad jag tänkte när jag la den på ett säkert upphittbart ställe.. däremot så vet jag att jag inte tänkte på samma sätt som i kväll.. för den låg inte alls på det ställe jag tänkte, och letade, på först..

Däremot fick jag för mig att packa upp skafferimaten.. ja, i gamla så hade jag ett sånt där redigt golvtilltak- skafferi med ventilation rätt ut i fria luften.. lite ojämn temperatur o luftfuktighet var det dock i det.. Här finns det inget sånt skafferi.. bara skåp.. över- och underskåp.. o jag har haft svårt att bestämma mig för vilket jag vill använda till torrvaror.. nu blev det ett underskåp med utdragbara galler.. förmodligen är det kanske menat för kastruller men det spelar ingen roll.. har ju inte så många små kastruller att de gömmer sig bakom de stora.. däremot finns det många små kartonger torrvaror som kan gömma sig bakom större kartonger i ett överskåp.. men nu kan jag dra ut o se vad som finns längst in.. smart!

Sen hittade jag en annan kartong med kokböcker o en telefon.. telefonen är inte så där väldigt bra men den kontakten kunde jag sätta i braiga telefonen så nu funkar den.. det var den där plasttaggen som behövdes för att den skulle starta.. o plasttaggar finns det inte på alla telefonkontakter..

O så plockade jag upp en kasse med badrumsgrejer.. jösses.. jag har schampo o balsam så jag klarar mig minst ett halvår.. undrar vars de flaskorna har legat förut innan de packades ner.. eller också har jag flera gånger glömt att jag har köpt o så har jag köpt nytt..

Hittade också stekpannan o grytlapparna.. o en massa kylskåpsmagneter.. men de där magneterna får nog fortsätta nerpackade.. ska försöka hålla både kylskåp o väggar rena från saker o pinaler..

Den försvunna dvd-spelaren behagade också dyka upp som gubben i lådan.. den som jag trodde hade försvunnit, antingen av misstag till konteinern eller också genom att någon hade nappat den.. o en ny dvd-spelare har jag inte råd att köpa.. däremot kan jag nog kosta på mig en ny nagelsax..

Jag har rätt svårt för att börja packa upp.. jag ser helheten istället för delbitar.. o helheten känns omöjlig.. flyttkartonger överallt som jag vill få bort så fort som möjligt.. men jag kan bara ta en bit i taget.. att öppna alla kartonger o plocka dem på en gång är orealistiskt.. det funkar inte..

Kanske är det därför jag har svårt för att lägga pussel.. skulle vilja ha sjuttioelva armar o bli klar omedelbums..

Patiens har jag däremot inga problem med.. kanske för att korten ska tas i en viss ordning.. o i korsord kan jag bara använda 1 penna o skriva en bokstav åt gången..

Glad att jag tömt 3 kartonger idag.. o nagelsaxen hittade jag också.. en annan dag tar jag en annan kartong..

Allt har sin tid.. o jag kan bara jobba med en bit åt gången.. Så, helheten får allt vänta till en annan dag..

Kommentarer
Postat av: Ninni

Ja det är jobbigt att flytta..men ack så bra också för man får bortrensat en hel del gammalt skräp!!
Nu har vi bott på samma ställe i nitton år..uj, uj va grejer vi har!

Postat av: Visionary soul

Jag tror att någon filurig del av din hjärna valde stället för nagelsaxen, så att du skulle tvingas påbörja uppackandet! ;-) Det är inte så kul att varken packa eller packa upp, fast värre att packa tycker jag eftersom man måste rensa då... och köra bort skiten som man rensat bort...

Vill inte ens tänka på hur det blir när jag ska flytta nästa gång... *ryser* fast jag tänkte faktiskt på det när jag högg mig fram med macheten i vindsförrådet häromdagen... ;-)

2006-07-02 @ 23:11:04
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: flasknosen

Det är fortfarande ouppackade kartonger i vindsrummet hos oss och då har vi bott här i två år snart.

Flytta är tungt, usch, och även om det är roligt att få i ordning, är det pest att packa upp. Det här med att komma ihåg hur man tänkt, när man packat ner sakerna kan jag bara nicka igenkännande åt.

2006-07-03 @ 07:11:30
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Mette

Jag har också svårt för att packa upp. Jag hade lådor stående i flera år efter att ha flyttat in här. Släng det du inte vill ha framme! T ex kylskåpsmagneterna. Jag gjorde en riktig röjning i januari och slängde så mycket och gav till Myrorna. Det var en så´n befrielse! Nu har det börjat gegga ihop igen med en massa prylar... fattar inte var allt kommer ifrån?

2006-07-03 @ 11:16:40
URL: http://akuttvekan.blogspot.com/
Postat av: handlar om mig

Nu har du väl det viktigaste upppackat ?
Nagelsaxen och datorn *L* ?
Kram

2006-07-03 @ 20:30:48
URL: http://www.4onlyme.net/
Postat av: Excessa

Ninni.. 19 år.. ujujuj.. o många brahasaker undanstoppade både här o där kanske..

VS.. Kan vara så.. har inte ens tänkt på att jag har en filurig hjärna.. Mycket ska man lära..
Om du behöver en machete på vinden så har du nog väldigt gröna fingrar.. ;-)

flasknosen.. Håller med dig! Men tack o lov så kan man lägga tidspressen på vinden när man ska packa upp.. låt det ta den tid det tar.. hittade kartonger från förra flytten (10,5 år sedan) som jag aldrig tittat i..

Mette.. Förmodligen bor du med en samlare.. o såna syns inte alltid, men finns där.. Ska försöka göra det Ordentligt denna gång o kasta Allt som jag inte vill ha eller behöver!

det handlar om mig.. Jo, du har nog rätt.. o så dvd-spelaren.. o sängen o soffan o TV:n.. vad mer behöver jag? =o)
Kramar

2006-07-03 @ 21:32:19
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback