Tog mod till mig..

.. o ringde en kompis idag.. frågade om de var hemma, o oupptagna, ikväll.. frågade om de ville ha lite besök.. - Ja, jättegärna sa A..

Egentligen känner vi inte varandra så jätteväl.. det är väl enbart pga att vi har samma intresse för vovsor.. men hon är en tjej som jag tycker om.. o hon verkar tycka att jag är lite okej också..

Var förbi macken i deras by o köpte en liten present till henne eftersom hon nyss fyllt år.. en liten bok som heter Grunnaren 2.. o så ett paket pecannötglass..

Blev mycket välkomnad när jag kom dit.. av både A o hennes man K.. o så 2 vovsar.. en på 2 år o en på 3 månader.. blev bjuden på grillmat o som efterrätt jordgubbar med glass.. o så wienerbröd.. o flera pusskalas blev det också.. ja, alltså.. pusskalasen hade jag med vovsarna! A o K pussas nog bara med varandra.. o sina barn då..

Hade bara tänkt vara en stund så som en timme ungefär.. men rätt vad det var så hade den där timmen blivit 3 timmar.. När man trivs med någon så flyter orden lätt o minuterna bara försvinner..

O tack vare detta lilla telefonsamtal så blev jag tillfrågad om jag skulle vilja vara hundvakt en helg i augusti då de hade tänkt åka bort lite.. visst hade hon andra som hon kunde lämna hundarna till men man vill ju känna på sig att de får det bra där de är.. Att få ett sånt förtroende värmer så oerhört mycket att det knappt går att beskriva..

Jag har nog kanske alltid (?) haft en mur uppbyggd runt ikring mig.. osynlig.. en mur jag inte släppt in människor genom eftersom grinden varit låst o fastrostad.. dit men inte längre har andra fått komma.. o den är, har varit, byggd av mina egna rädslor.. kanske pga rädslor som jag lärt mig från det jag var liten.. Men då var Då.. o nu är Nu!

O idag så växte jag lite.. fast jag ska nog vara lite försiktig så jag inte växer så mye att hövvet slår i himmelens tak.. eller att jag bara växer på bredden.. men till taket kan jag gott växa, för jag kan gärna böja huvudet för dörrkarmen..


Kommentarer
Postat av: Jess

Va kul att du tog mod till dig och ringde! Fler som dig behövs.. =)

2006-07-05 @ 22:51:51
Postat av: anita

Hej!
Kul att du tittade in hos mig =). Jodå det var en trevlig kalas hos min syster.

Kram

Postat av: Mette

Är du också singel? Jag känner ofta när man lever ensam att det är liksom jag som ska bli bjuden till DEM. Men det är ju en så´n där mur som du skriver om. Jag är för blyg... vill inte tränga mig på... Får lägga ner det. Får börja ta initiativ.

2006-07-06 @ 09:15:29
Postat av: Ninni

Va bra det blev!! Mysigt att få sitta och prata bort en stund, sen bli bjuden på mat också...härligt!
Inte fel att få pussar av söta vovvar, kram

2006-07-06 @ 10:18:20
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Lena

Jag tycker du har en härlig styrka tösen och du har absolut inget martyrskap i det hela...det är en sund inställning...växa upp till himlens tak tycker jag absolut att du ska göra...

2006-07-06 @ 14:13:54
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Gsan

Känner så väl igen din beskrivning, gläds med dig , då jag vet vad det betyder , vännen.
Kram*

2006-07-06 @ 14:36:36
Postat av: Excessa

Jess.. Tack o Välkommen hit!

Anita.. Gott att höra!

Mette.. Jupp.. o mer singel än jag kan nog ingen vara ;-D Har, liksom du, också kännt det där att jag inte vill tränga mig på.. men att fråga en sak är inte att tränga sig på.. o den som får frågan får välja vad den vill svara.. o det bästa med att fråga är att Jag får välja vem jag vill fråga!

Ninni.. Ja, det blev jättebra! O inte det minsta falit var det heller ;-D

Lena.. Tusen tack! O om du nån gång anar att martyrskapkappan axlat mig så vill jag att du slår nåt hårt i hövvet på mig.. förmodligen har jag i så fall förlagt ryggan med tacksamhet..

Gsan.. Tack, det värmer!

Kraam om er alla!

2006-07-06 @ 18:06:19
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Mette

Jo det är sant. Men varför är du mest singel?? Det är jag!! heheh.

2006-07-06 @ 22:35:06
Postat av: Excessa

Mette.. för att jag inte ens bor ihop med några dammråttor.. fast det är ju bara tillfälligt förstås.. ;-D

2006-07-07 @ 09:49:52
Postat av: Mette

Hahahahah! Ok då är du VÄLDIGT mycket mer singel än jag.... gulp.... jag har ju ett harem då...

2006-07-07 @ 11:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback