Verkligheten..

finns just här..
och nu..

I dag så väntade jag på att klockan skulle bli fem så jag skulle få stänga telefon.. sist var jag så jag måsta sätta på larmet innan jag gick.. det är alltid lite nervöst eftersom jag gör det så sällan.. En gång klantade jag till det så det gick igång.. Jösses amalia vilken fart hjärtat fick.. tack o lov så gick det bra den här gången.. och jag kunde lämna jobbet i säkert förvar med larmet på..


Jag kunde cykla därifrån fri som fågeln.. med vinden som lekte och med solen i ögonen..


men tankarna är tunga.. nyheter som rapporterar om tsunami.. och krig..


Känner ingen som varit med om någon tsunami.. men var dag möter jag någon som är berörd av konflikten där bomber och flyganfall förstör.. hör på deras röster att det är tungt.. deras berättelser berör.. några som hade bilat hem.. många timmar.. många mil.. längre och längre från de människor de längtat länge på att möta.. semestrar som inte alls blev som det var tänkt..


Fick ett samtal från min vän M som är i Libanon.. kanske att hon får åka med en båt därifrån i morgon.. Hon säger att det är lugnt där nere.. hon vet vad hon talar om för hon har varit med om värre.. men oron finns ändå.. för säker kan man inte vara..


I morgon kommer jag än en gång att vänta på att klockan ska bli fem.. så jag får sätta på larmet och cykla ut till min frihet.. i och för sig så är det inte säkert att jag kommer dit jag ska på min cykel.. vad som helst kan hända i trafiken.. eller också kanske cykelbanan rätt vad det är har ett hål i sig som jag snubblar i.. eller kanske tappar jag styret o far i full fart rätt ut i terrängen.. men jag har i alla fall hjälm på mig..



Kommentarer
Postat av: Mette

Jo det är väldigt mycket hemskt just nu. Helt otroligt när man tänker på det.

Och just på "Ring P1" var det en karl som ringde in. Bölfärdigt berättade han att Allsång på Skansen blivit för mycket vrålande och oljud. Tänk! = /

Postat av: Excessa

Mette.. så är det.. och vi har alla våra egna referensramar.. Jag förstår vad du menar o förmodligen hade jag tänkt ungefär lika som du när jag om jag hört det..

2006-07-20 @ 19:45:45
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback