Bär upp kartonger..

.. till vinden med tanken att just det här behöver jag inte Nu.. tänker att jag ska gå igenom dem nån gång när jag får tid.. hahaha.. känner väl mig.. när dom väl är uppburna o inte ses mer så kommer de bara att stå där uppe bortglömda o damma igen.. till nästa gång o då blir det bara en massa barlast att släpa på..
Fundilerar på att packa upp endast det som känns nödvändigt.. o så skänka bort eller sälja resten.. men det får bli när jag gått på kurs på tradera.. sen när det blitt lite ordning här ikring..

I dag regande det o det var rätt skönt.. jag var visserligen innesittande på jobbet men luften rensades o just nu känns det lätt.. o svalt.. Skönt med andra ord!

Diskusionerna om midsommarvädret pågår för fullt på jobbet.. eftersom alla sitter vid datorer så kollas prognoserna tittan som tättan.. o ojandet hörs genom korridorerna.. "det blir regn på midsommar.. Fy, vad tråkigt! Vad ska man då hitta på?"
Jaget är inne i sin egen lilla värld som består av kartonger o städning så hon orkar inte säga något.. tänker bara för sig själv.. jamen, planera för nåt inomhus o blir det sol kan ni överraska er själva o improvisera utomhusaktiviteter.. fester o sammankomster är väl till för att man vill umgås med andra.. o om man är inne så blir det ju egentligen än mer intensivt umgåsande..

Men det går ju också att vara ute även om himlen bestämt sig för att vattna vår törstiga jord.. men då kanske man, istället för badkläder, ska ta på sig en extra tröja så man slipper klaga på att det är kallt.. o så ett färgglatt regnställ o ett par blommiga gummistövlar..

Stövlar

Regn betyder ju faktikst inte grönmurriga tråkiga kläder.. o det går ju att inspirera andra genom att utlysa en liten skojstävling.. Roligast o Gladast klädd.. slipper diska till exempel.. eller får äta så mye jordgubbstårta den orkar.. eller blir bjuden på frukost dagen efter (om man nu bor kvar på midsommarstället ;).. det enda som egentligen hindrar ett roligt midsommarfirande är ju fantasin.. o ens egen vilja att vilja ha roligt..

Själv har jag planerat att valsa med kvasten.. o Mr Muskel.. en redig karl att hålla i handen.. men jag undrar just vad det är som egentligen finns i honom...

Men jag ska nog ta en tur bortåt Sveriges bästa campingplats.. Jo, den har blivit utsedd till det av besökande.. det är vattenläger o vattentävlingar där hela midsommarhelgen o jag vill nog titta lite en stund på alla duktiga hundar o förare.. o kanske vara lite koppelhållare o få några pussar som tack.. =o)

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Vädret är som det är ändå gnäller vi alla som om vi hade betalt för att gnälla om det. Kanske typiskt svenskt?

Postat av: Excessa

Nina.. Jo, så är det.. o om vissa hade fått betalt för vart gnällord om vädret hade de varit biljonärer flera gånger om.. ;-)
Jag /tror/ att jag bara gnäller när det blir fÖR varmt, cirkus +20 o varmare..

Annars försöker jag hitta nåt som är positivt.. som tex idag sa en tjej att nu har det blåst 2 veckor i sträck.. Ja, men så länge det blåser är det ju i alla fall myggfritt.. o det höll hon ju med om med ett leende :-)
Vet ej om det är typiskt svenskt.. kanske om man betänker att vi vill ha allt "lagom".. men hur ofta är det så.. hmm.. fast vet inte var jag fick det där "lagom" ifrån.. har nog läst det någonstans..

2006-06-21 @ 19:31:22
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Gsan

Hej där , ..jag tror minsann att vi har bra väder här..Sol mellan molnen ganskalagom varmt sådär 24 grader iallfall på vår mätare.

Myggfritt är det inte ;)!

Vilka härliga gummistövlar !

Önskar dig en fantastiskt bra midsommar och varmt lycka till med nya bostaden KRAMIS mvh Gsan

2006-06-21 @ 20:01:31
Postat av: Excessa

Gsan.. Sol mellan molnen är ju alldeles.. alldeles underbart väder :-)

Tack.. och jag önskar Dig också en fantastisk midsommar.. o sommar.. KRAMSIS!

2006-06-22 @ 19:23:10
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback