Första natten..

.. i nya lägenheten sov jaget som en liten gottegris.. förmodligen pga att kroppen var en aaanings mör efter bäring från o till.. o så har jag inga fönster i sovalkoven så det är rätt mörkt där.. Vaknade i och för sig en stund innan klockringningen men har varit rätt slut idag..

Transporten gick i alla fall väldigt bra.. vi började vid 09,30 o vid 13,30 var allt inpackat på stället.. vi stressade inte men svettigt var det ändå.. rena rama gym-passet..

Hälften är väl städat i gamla så jag ska åka dit o göra klart till helgen.. har ju ända till sista juli på mig..

Snablar vad Mycket det är att tänka på som jag inte tänkt på.. trodde adressändring skulle funka att göra på nätet men eftersom jag inte ska ha eftersändning så gick det inte.. har iaf beställt etiketter så de kan skcika min post hit.. Mycket kan jag ju anmäla direkt men då måste jag hitta lite kundnr o sånt som är bra att ha.. jaja, det ordnar sig.. Hemtelen funkar iaf.. men jag måste fixa nätkabel o ringa Skycom o få instruktioner om hur det funkar så jag slipper det häringa modemet..
Tyvärr funkar inte min boxerlåda med kabelteveleverantören.. men det är ju inte så länge kvar på boxerabonnemanget.. jaja, det är sånt som händer.. Allt går inte att planera eller förutse..

När jag skulle hänga upp lampor o sätta i kontakter i väggarna så upptäckte jag att jag är lite antik.. kontakterna stämde inte alls.. 1 taklampa har jag med rätt kontakt.. alla andra är anpassade till gammeldags runda uttag.. o i väggarna är det Bara jordade uttag.. det fanns bara i köket i gamla lägenheten.. men Säkerhet är ju i o för sig ingen nackdel.. o jag får tillfälle att uppdatera med lite nya fräscha inredningsdeteljer.. haha.. Experten har talat.. ;-)

Hmm.. misstänker det blir tidigt i säng ikväll.. kroppen är stel o tröttheten gör sig påmind..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback