Var o badade..

.. bastu i gamla lägenheten efter jobbet.. inga fönster hade varit öppna sedan i söndags o solen har jobbat för högtryck.. i alla fall just där.. på sommaren är det bastubad o på vintern är golvet kallt som ett stenlagt källargolv.. konteinern var tom så jag fyllde hela bilen med brännbart o körde bort det.. sen körde jag nästan hela skuffen fylld med elektronikpinaler till återvinningscentralen..

"käre" far ringde tidigare.. Nykter? Nja, när jag frågade så sa han, som vanligt, att han bara delat en folköl med en kompis.. ja, det är ungefär som det alltid varit då.. han ville höra sin lilla dotters underbart ljuvliga stämma.. "Min lilla gumma" säger han..

Alla minnen fram till jag började högstadiet är som ett trasigt mosaikpussel.. o jag kan bara se några få hela mosaikbitar.. resten är bara känslor.. men när jag hör den där rösten o tonfallet så kryper det i mig.. äckel är allt jag känner.. o jag vill bara säga "Kom INTE hit! Håll dig så långt borta det bara går"

Har kommit överens med mig själv att det är okej att sitta o säga nej o ja en, eller högst två gånger, om året när han ringer.. Några gånger han han sagt att han vill komma o hälsa på men då har jag sagt att jag inte vill! Förmodligen med några väl valda ursäkter.. men det är ok.. han o hans är lagt bakom jaget.. o det känns inte som att det tar någon energi från mig..

Kom mig för med att beställa lägenhetsbesiktning idag.. var lite rädd att jag var ute i sista minuten men det var inga problem med tider.. fredag 30/6 kl 08,15 måste jag ha städat klart.. förhoppningsvis ska jag fixa det till helgen.. har ju flera dagar på mig så det ordnar sig..

Däremot är adressandring.se lite kinkig.. blir bara Systemfel när jag försöker..
Fast i dag när jag försökte från jobbet så gick det bra ända till jag upptäckte att man skulle ha bank-id för bekräftelse.. o det har jag inte på jobbdatorn.. Men till i morgon kväll har de nog rättat till systemet o då kan jag försöka igen.. Det ordnar sig..

3 nätter har jag sovit ända från jag la huvet på kudden till strax innan klockorna larmat.. o det känns Underbart! Kan inte minnas när det var så senast.. har oftast vaknat minst 1 gång per natt o sen vänt på mig ett par/flera gånger innan jag somnat om.. o sängen känns som rena rama hästen.. månntro jag hamnat i himmelriket eller är jag bara lite tröttare än vanligt.. Men det sista tror jag inte på eftersom jag känner mig rätt pigg när jobbedagen är slut.. fast allt är relativt..
Eller också är det bara så enkelt som att sängen står i rätt väderstreck numer.. o så är det mörkare o svalare där jag sover.. eller nåt annat kanske..

Även om jag inte är speciellt intresserad av herrfotboll så "råkade"jag se lite (?) igår.. från strax innan 1-0-målet till 2-1-målet.. då bäddade jag ner mig.. men sen så fick ju några grannar tuppjuck så då vart jag så nyfiken så jag måsta kliva upp o knäppa på televisionen igen.. hann se reprisen av 2-2-målet.. Ja, dom kan ju spela lite när dom vill.. *flinar*
Men jag tyckte att det var Mellberg o inte Henke som nätade.. fast jag hade ju inga läsglasögon på mig.. o så var jag lite pömsig..

O nu är det dags att bädda ner vita björn och jaget o sussa några timmar..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Så himla härligt att du får så mycket extra energi av att flytta! :-)

Postat av: En liten tant

Skönt att du hittat ett förhållningssätt till din pappa. Skönt också att du sover bra i ditt nya hem.

2006-06-21 @ 23:23:41
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Excessa

VS.. det är nog för att jag sover hela nätterna.. länge sedan det hände.. :-)

En liten tant.. ja, det är skönt.. annars hade jag måsta flytta igen.. ;-)

2006-06-22 @ 19:25:22
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback