När jag väl somnade..

.. så sov jag som en gris ända till en strax innan klockan ringde.. eller rättare strax innan den brukar ringa i vanliga fall, för i morse skulle den ringa senare eftersom jag hade tänkt missa första bussen idag.. eftersom jag igår kväll trodde att jag ville sova en halvtimme extra idag.. jag trodde lite fel.. ibland fundilerar jag på om jag verkligen känner jaget.. för om man verkligen känner sig själv, då vet man väl hur länge man vill sova.. Fast vilja och känsla kan ju vara helt skilda saker..

Planering och resultat är också helt olika ting.. hade planerat att ta senare bussen, men vaknade och hade hunnit med tidiga om jag velat.. istället tog jag bilen.. för jag ville vara lite bekväm idag.. o lite bekvämlighet är det bra att unna sig ibland..

Unnade mig också att gå till massören idag.. oj, vad skönt det blev efteråt.. men just när jag låg där så vet jag inte om jag kan kalla det skönt.. min smärttröskel är rätt hög och jag brukar bara säga Oj när det känns ömt.. idag sa jag Aj aj aj flera gånger.. han hittade muskler (?) mellan skulderbladen och på baksidan av överarmarna som var Väldigt onda.. o jag kan lova er att gäddhäng är inte bara gäddhäng.. Efteråt vart jag trött o hade jag helst velat åka hem o lägga mig.. men halvsov framför jobbdatorn istället.. sätter jag mig bakom datorn så måste jag sitta på golvet..

När jag blir stor ska jag gifta mig med en massör.. eller i alla fall bli lite särbo.. fast har massören en diskmaskin kan jag tänka mig att bli delbo..

På lunchen så blev chefens utlovade bjudning äntligen av.. o de som misstänker att vi inte pratade jobb räcker upp en hand NU..  Det blev lite prat om semestrar o att de ev skulle bli ändring på veckorna.. och sen hur vi skulle lösa det med vissa saker.. jag försökte fråga om hon kunde skriva ner arbetsgången till några saker som hon gör.. Nej, jag har lärt mig eftersom (cirkus 20 år) o det gör ni också.. Ja, men kan du skriva ner det eller finns det nerskrivet, frågade jag igen..  Nej, Nej, Nej, det finns här i huvudet sa hon o pekade på sitt.. hmmm.. hon har nog glömt koppla in mig till sitt huvud.. eller också är jag bara lite kinkig idag..

Maten, indisk kycklinggryta, var i alla fall god!

Ibland fundilerar jag på hur människor tänker.. i morse var det cirkus 13-15 grader kallt.. och Soligt! Morgonnyhetsvädret lovade 2-3 grader varmt vid lunchtid.. och Soligt! Efter lunchen så hörde jag flera som sa att det var så kallt ute.. varje gång var jag på väg att fråga om de hade långkallingar o mössa på sig.. Det finns ju, faktikst, fortfarande snö ute och även om solen strålar så möter oss nordanvinden när vi går ut..
Men kanske är det så, att de önskar sig värme så mycket att de inte ser minustecknet framför graderna på väderkartan.. Långkallingarna, dunjackan o mössan klär i alla fall jaget fortfarande..

Delade med mig några
Monk-e-mail (min gamla häck klarar inte av den sidan så jag vet ej om länken funkar.. testar på måndag.. men för övrigt är jag nöjd med häcken),  som jag hittat hos Silverfisken, till några jobbkompisar och ni kan aldrig tro vilka leenden jag fick.. Oj, vad sånt smittar av sig..

Hela dagen har jag sagt till mig själv att jag ska inte ta bussen hem idag eftersom jag åkte bil i morse.. men negationer funkar illa på jaget, så i slutet så sa jag att det är bra om jag kommer ihåg bilen när jag ska hem.. o tur var väl det.. annars hade jag kommit hem o trott att någon stulit den.. Tog en timmes tur efter jobbet.. testade lite med farthållaren och den är nog bra.. det blir jämn fart o det spar bensin.. o pengar.. det är bara det att det känns så avslappnande o bekvämt så det finns risk att jaget somnar.. o det är inte bra.. då vet hon ju inte var hon vaknar någonstans.. o jaget vill hemskt gärna vakna hemma hos sig..

Har varit lite rädd för att se Så ska det låta.. men ikväll vaknade jag lagomt till det började.. o blev mycket glatt överraskad.. men Peter Settman gjorde ett suveränt jobb.. Martin Stenmarck o Hanna Hedlunds röster var rena rama örongodiset.. likaså Reine Mirros och Sara Dawn Finer..
Hela programmet blev som rena rama vitamininjektionen.. Kanske tur för grannen att han o hans ögonstenar  var borta.. för jaget kan allt ta lite höga toner.. även om de är lite orena..

Tjaaa, det blev väl en alldeles nästan vanlig fredag det här med.. förutom att vi blev bjudna på våfflor, hallonsylt o grädde på em-fikat på jobbet.. Gottit! I morgon är det våffeldagen, o eftersom det är det så är alla middagsbekymmer för morgondagen över redan nu..

25 mars.. Våffeldagen.. kommer från vårfrudagen.. som kommer från Marie bebådelsedag och är den första av vårens högtider och fester.. Dagen markerar slutet på vintern och början på våren.. Fram till 1953 var dagen en helgdag i den svenska almanackan..

Vad det är härligt att livet är som en berg-o-dalbana.. För tänk vad trist o tråkigt.. o Jobbigt.. om en o samma känsla fanns i en hela tiden..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jag tänkte satsa på att bli rik när jag blir stor och anställa massören istället för att bo med vederbörande.

Postat av: Excessa

En liten tant.. Åh, så smart.. tänkte inte på det.. Lånar tipset o satsar på att bli rik istället.. då kan jaget ju också anställa en diskmaskin..

2006-03-25 @ 19:08:21
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback