Vikarie C..

.. var in o jobbade idag eftersom vi är borta på fredag.. hon fick sitta vid datorn o jag satt bredvid.. jag gjorde lite rollspel med henne o låtsades att jag ringde o så fick hon hitta reda på kundnr o en massa annat i programmet.. sen fick hon ta telefon när det irngde.. jag vill ju att hon ska börja känna sig lite trygg i det hon gör men kanske är jag lite för hjälpsam så jag stressar henne istället.. hmm.. Inte lätt det där.. På ska jag nog försöka vara lite tystare så får hon lite tid till att själv komma på saker.. 

Satt jag o sorterade rekvisitioner under tiden.. ungefär 1000 st med 6 siffror som skulle sättas in i fallande ordning.. så just nu har jag bara en massa siffror i huvudet som snurrar runt..

Det känns skönt att den här veckan blir kort.. ja, i ordinarie arbete räknat.. på fredag bär det ju av till Stockholm.. o oavsett hur det blir med besök på hk så är avbrottet välkommet.. o lördag eftermiddag blir nog en upplevelse i syn- o hörselintryck eftersom vi ska se Mamma Mia.. =o)
Hoppas bara jag inte har för stora förväntningar för då kanske det blir platt fall.. Fast det tror jag inte..

I några veckor har jag inte haft radiosnäckan i örat eftersom jag fick för mig att den förvärrar min tinitus.. jag tycker mig inte märka att det gör någon skillnad på kvällarna.. fast jag har å andra sidan inte graderat ljudnivån.. Däremot saknar jag Rogers, Tittis o Fylkings radioprat på morgnarna.. deras prat gör ju att dagen känns lite roligare.. o leende står jag o väntar på bussen.. Jag ska nog återgå till snäckan.. kanske saknaden har sin del i orsaken till att gnälltanten kommer smygande..

I morse var det i alla fäll nästan dagsljus när väckarklockan slet mig ur mina drömmar.. o det är skönt..  att det är ljust på morgonen alltså.. o när jag kom hem var det ljusare än i fredags samma tid..


O bloggstafetten har gått i rasande fart sista veckan så nu står det inte på förrän det är min tur.. Jag är nyfiken på ämnet jag ska få.. o på vilket jag ska skicka vidare.. Alla andra har ju så himla bra ämnen så jag blir nästan rädd att dom ska ta slut så att jag inte hittar något bra att skicka vidare.. eller tänk om jag får datakrasch o missar mitt.. Huua mig.. eller ännu värre; hjärnsläpp o ordtorka.. Fast det hära är nog bara uttryck för spänd förväntan.. hoppas jag i alla fall.. =o)



Kommentarer
Postat av: Lexrex

Oj, ska du se Mamma Mia, blir lite avundsjuk på dig :-)

Postat av: Excessa

Läste att den hade fått flera priser så kanske är det, faktikst, något att njuta av =o) Jag hoppas att du någon gång har möjlighet att se den..

2006-03-07 @ 20:51:15
Postat av: Lena

om inte så, kan vi väl sjunga för honom annars du och jag...:-)jag är kanon på Abba!

2006-03-09 @ 21:12:28
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Vilka himmelens Bra förslag Du har.. Du sjunger bra.. o jag är kanon på att följa om någon sjunger före o påminner mig om texten..

Lexrex.. Du kommer få en alldeles Egen Mamma Mia-show! =o)

2006-03-09 @ 22:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback