Ett missat samtal..

.. från ett nr jag inte känner igen.. hittar namnet på hitta o då kopplar det.. Det är hon som bor i Min lägenhet.. haha.. den är ju inte min än ju.. misstänker att hon har en fråga om vi ska dela på hennes sista o min första hyra..

Väger fundersamt för o nackdelar..

+ Jag får 2 veckor istället för typ 1 dygn på mig att förflytta jagets bohag.. det är rätt positivt eftersom jaget är rätt långsam i starter.. spurter är hon däremot väldigt duktig på.. bl.a. så brukar resepackningar ske halva timmen innan resan startar..
+ Grannen med hårbollarna har inte hunnit åka till fjällen o kan därmed, efter egen anmälan, ställa upp o bära.. o bärhjälp är rätt bra att ha.. oavsett om den är grann eller inte..
+ Urstädningen behöver inte ske på 2 röda.. vill ju göra det ordentligt så jag inte får en faktura på omstädning av lägenhet som det stod i papperen; 3200kr.. hmm.. mer än halva dubbelhyran ju..
+ Självaste flytten kan göras i ett lugnt o sansat tempo.. alltså kan styrketräningspassen omvandlas till uthållighetspass..
+ Flyttbilen kan bokas i god tid så jag inte behöver stå där med lång näsa o utan bil.. för så lång näsa har jag inte att ens den lillaste lådan får plats på den..

- Jag har inte obegränsat med kontanter så flyttkostnader + en halv dubbelhyra tär på kapitalet.. o någon spargris har jag tyvärr Aldrig klarat av att göda.. Vilken himmelens tur att jag inte är bonde.. Fast jag längtar tillbaka till bondejobbet nu när vårbruket startar..

I och för sig så kan jag ju chansa o fråga hyresvärden om jag får komma in när hon åkt.. men hon kanske kompisbor med någon o flyttbesiktningen sker inte förrän på apselut sista dagen..

Fram till att jag flyttade hit (januari -95) så flyttade jag minst 1 gång per år i cirkus 10 år.. o Då var det minsann Aldrig såna här problem.. allt löste sig på det ena eller andra vänstret..

Jaa, som så ofta annars så är det pengarna som styr..

Men pengar är inte allt!!!

Kommentarer
Postat av: Lena

flyttbestyr i högsta grad...hoppas du får hjälp om du behöver tösen....

Postat av: Excessa

Lena.. Det ordnar sig nog till slut.. men innan man är där så finns det många fundileringar..
Jag skulle ju också kunna våga mig på o fråga om den röda pulkan är ledig.. Får nog plats mycket på en sådan..
Skulle också kunna bjuda in bloggvänner till midsommarkalas.. o när ni kommer hit får ni en, eller kanske evenuellt 3,4 eller 7, kartonger i handen o en skattkarta.. =o)

2006-05-16 @ 21:54:10
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: handlar om mig

haha...vilken bra ide...ursäkta om jag snor den ..tänk om den funkar...kan jag lägga en skurtrasa i handen på mina gäster ;=)
Kram

2006-05-16 @ 22:57:52
URL: http://www.4onlyme.net/
Postat av: Nina på Johangården

Fy sjutton vad jobbigt att flytta. Men ofta är det kul sedan man installerat sig på nya stället. Det är packningen och att bära de tunga kartongerna som är så tungt och trist.

2006-05-17 @ 21:19:45
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

handlar om mig.. ingen fara.. sno den du.. Ska jag ta med egen trasa eller tillhandahåller du med den.. =o)

Nina.. jo, så är det.. ska försöka agera som en arbetsfördelare när bärardagen kommer ;-)
Fast det sägs ju, har jag hört, att styrkelyftning kan vara nyttigt.. hmm..

2006-05-17 @ 22:25:06
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Lena

Men du tösen!
hör med den röda pulkaägaren om han har plats på den
fast å andra sidan har ni väl ingen snö kvar nu? han kanske har tagit fram något annat åkdon nu?

2006-05-17 @ 23:08:02
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback