Hmm..

.. Inte den endaste av länkar jag gjorde i förra inlägget fungerade från början.. Finns det krafter som motsätter sig allt arbete för att hjälpa barn.. Krafter som inte vill att någon sprider information som man inte bör prata om.. det kändes lite som det men förmodligen var jaget lite för berörd av boken o tankarna.. Förhoppningsvis ska länkarna fungera nu, efter idog envishet..

Förra helgens cykeltur blev idag nästan en liten besvikelse.. jag hade uppskattat längden till cirkus 20 km.. men det vart bara 15 km med cyklometern aktiverad.. o så tog turen mycket mindre tid i anspråk denna helg..

Äsch då.. det gör inte så mycket att den vart kortare.. o att den tog mindre tid i anspråk.. just tidsaspekten Måste ju innebära att jagets ben är lite mer i form än förra veckan.. =o)

Inte ville bilen starta i morse heller.. förmodligen har hon köpt en väldigt långsam batteriladdare som behöver cirkus ett par dagar på sig.. Uppsökte en granne o fick låna rediga doningar.. o snart är batteriet fullt av energi..

I går när jag undersökte vilka evenuella tillbehör till Stinas kyckling som fanns i frysen.. så hittade jag inga.. men frysen blev avfrostad.. hmm.. skumt.. man dyker in i saker o så blir det något helt annat av det i slutändan.. =o)

För övrigt så har det häringa med flytten lossnat lite.. jag ska be E komma o hämta kökssoffan så snart som möjligt.. för då kan jag börja packa ner böcker o annat från hyllorna i rummet.. o lådorna kan stå i köket.. o då kan jag i slutändan försöka göra något åt parketten i rummet.. för den är lite sliten..

Japp, det känns lite bra just nu..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Har du sett att Liza avstår skrivarcirkeln denna omgång och passar flasknosens pinne till dig istället?

Postat av: Excessa

Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta.. hmm.. Gatlopp..

2006-05-08 @ 19:57:28
Postat av: Lena

du hittar då alltid lösningar på allting...gott att läsa...

2006-05-08 @ 20:37:47
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. mm..

2006-05-09 @ 05:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback