Idag..

.. var jag i rätt tid på hundtränarträffen.. o glad är jag för det.. fick en massa vovvepussar o så fick jag goosa med en liten puppy.. Myyysigt! o så verkade mattar o hussar också lite glada att se mig..

Ska nog åka dit fler gånger.. fast snart behöver jag ju inte åka för det kommer att bli så nära att jag kan promenixa.. o således förena nytta med nöje..

060517_211017

Hade egentligen inte tänkt lägga ut nåt endaste foto på vovsan men nu kunde jag inte hålla mig.. tog ett kort på ett kort.. o blänket.. är nog bara hennes sätt att visa att hon är här.. för det syntes inte genom sökaren..

Idag har jag också bestämt mig att, så gott jag kan, koncentrera mitt nyhetsintag på goda händelser.. märker på mitt humör att världens elände, o tidningarnas skandalskriverier, påverkar mig o gör mig mörk i sinnet.. Påmindes om detta behovet av Braiga händelser när jag läste vad 
Papelito gjort.. och Lena beskriver så väl vad jag också känner så jag håller helt enkelt bara med henne..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Vilken sötnos!

Postat av: Excessa

Nina.. Mmm! O en riktig liten sötnos var hon till sättet också.. jösses vilka "diskussioner" vi haft om hur saker o ting skulle göras.. ser bilder för mig o ler brett..

2006-05-18 @ 20:20:58
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback