Kommer att sakna..

.. grannen sen.. När jag berättade att jag kan flytta in redan i mitten på juni så utbrast han; Vilken tur vi har som hinner hjälpa till med flytten.. Fast han kanske bara vill bli av med mig.. men det tror jag inte eftersom jag är bästa hundvakten.. i alla fall närmaste (än så länge)..

Nästa söndag får jag vara hundvakt igen.. då ska han göra jaktprovet med lillhårbollen och de ska åka väldigt tidigt.. redan vid sex- halv sju skulle han släppa in gammelhårbollen till mig.. Ser fram emot att få vakna av hårbollsprat..

O nästa lördag har jag lovat hjälpa till som frågebesvarare när västerbottens kennelklubb ställer upp sitt tält på en känd stormarknad inte långt från mig.. fast allt är ju relativt.. ett stenkast är ofta inte heller så långt..

Har sovit både till o från under dagen o det känns redan bättre.. Sömnen är allt en underbar uppfinning.. När den fungerar!
Kommer allt för väl ihåg nätter när tankarna snurrat o hjärtat galopperat.. o problem som växt sig gigantiska.. Sådana nätter går det knappt att sova.. känslorna yr runt i kroppen i samma takt som hjärtat klapprar.. När morgonenljuset kommer, så löser sig ofta de praktiska problemen.. o en annan infallsvinkel faller på de känslomässiga knutarna..

Idag är jag tacksam för att jag kunnat sova lugnt..

O nu får ni hålla för örona för jag ska sjunga med Stefan o Putte i Så ska det låta!  ;o)

Kommentarer
Postat av: Gsan

Oj vad fint du sjöng-hörde dig ända hit ;)!
Hur jag än försökte vrida ned ljudet på tv´n så lyckades det inte , så kom jag på ahaaaaaaaa IDÈ, det måste vara nåt annat, och nu läser jag och förstår sammanhanget ( skämtar med dig)
Skönt att du fått vila , hoppas du mår bättre idag än igår, Kryapådigkram mvh Gsan

2006-05-19 @ 21:27:08
Postat av: Gsan

men om sanningen ska fram höll jag, i fel kontrolldosa ;)! Jag och teknik är inte så bra vänner...4 dosor på ett bord, tro fasen att jag får problem ;)!

2006-05-19 @ 21:28:58
Postat av: En liten tant

Oja, att få sova är en gudagåva!
Just nu skulle jag kunna luta mig mot skärmen och somna mitt i surfandet. Dumt att försöka läsa kapp bloggar en fredagkväll. GÄÄÄÄÄÄÄSP

Postat av: Excessa

Gsan.. Tackar för komplimangen ;) har ännu inte lärt mig volymkontrollera rösten men jobbar på det.. i alla fall när jag kommer ihåg.. ;-D
Tack, jaget känns mycket piggare nu ikväll efter många timmars kropps- o mental sömn..
Tbxkramar

2006-05-19 @ 21:47:37
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Excessa

Gsan.. Inte konstigt jag fortsatte skråla o inte märkte nåt ;) 4 dosor.. själv har jag bara 2.. fast ibland försöker jag byta kanal med telefon.. inte att rekommendera om man sitter uppe sent o är mörkrädd.. När dosan börjar prata kan man bli lite skraj.. ;)

En liten tant.. Oj, om du somnar mot skärmen så kanske du vaknar upp hos mig.. men du är i så fall hjärtligt Välkommen! o kan hjälpa mig o packa imorgon ;)

2006-05-19 @ 21:58:01
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Rita

Jag sjöng med dej i harmonistämma. Visst är det ett härligt program!

2006-05-20 @ 15:54:46
URL: http://www.atir.blogg.se
Postat av: Excessa

Åh, det var dig jag hörde i samklanget.. Trevligt! Jo, det är ett härligt program! Sångvänligt :-)

2006-05-20 @ 16:42:09
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback