Nog har jag uppmärksammat..

.. x tidningars samarbete med BRIS om att hedra Bobby..
Men jag har känt mig splittrad.. kanske för att jag inte riktigt litar.. eller rätt ut sagt: Jag har inte speciellt mycket förtroende för kvällstidningar som försöker göra fetaste rubrikerna av allt och inget! Med bilagor som är fulla med skvaller.. tja, det vet jag inte eftersom jag sällan råkar hamna i ett samtal med dem som det skrivs om.. Förmodligen så sammanträffar inte mina cykelturer med vad de gör.. Men det gör inget..

Var inne hos
BRIS o kikade lite.. o där finns det en bra mycket finare bild för att Hedra Bobby.. och alla andra barn som är/varit utsatta och riskerar "skrynkliga hjärtan!".. Tyvärr är det en gif-bild o det funkar inte hos jaget..

Nu har jag ju inte lusläst en endaste tidning, eller ens skummat igenom dem, som samarbetar med BRIS i detta men jag hoppas vid himmelen att tidningarna inte har mage att ta betalt av BRIS för använd reklamplats.. Själv tycker jag att det är tillräckligt att de skriver att de samarbetar trots att det inte verkar som att de skänker en endaste krona själva.. Förutom ev annonskostnad..

Kommentarer
Postat av: Vendettanbettan

Hej och hallå, tack för tipset, ändrat nu!Initiativet jag till Säkerhetsnålen,är helt fritt från ett eg samarbete med ngn.Sedan att jag skriver på Abs bloggsida har ingenting med konkurrens från andra blaskor osv.Bris finns i bakgrunden,att göra ngt handfast i samband med att man väljer att bära nålen,sätta in en slant om man har möjlighet.Jag ville kasta ut en boll och låta den rulla och alla spm vill får ta emot den och göra vad dom vill.Och du blaskor är blaskor håller men till pukt och pricka.
Tack för att du bryr dig.

Postat av: Inga

Håller med Dig om att kvällstidningarnas snyftpornografi kan bli kväljande. Det räcker liksom inte att referera ett händelseförlopp. Det måste hårdvinklas till förmån för någon som man ska tycka jättesynd om och det gäller inte bara en person utan en hel kategori personer. Sen är det någon man ska hata och då ska det bredas på i all oändlighet och inte bara den personen utan en hel kategori igen.

Jag tycker verkligen jättesynd om Bobby, men det är inte synd om alla barn som bor med mamma och styvpappa. Jag är verkligen fruktansvärt upprörd över att någon kan bete sig så som styvpappan gjort, men alla styvpappor är inte monster.

2006-05-14 @ 07:27:54
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Excessa

Vendettanbettan.. Tack för att du tittade förbi! Idéen till säkerhetsnålen var dunderbra! Med säkerhetsnålen kan man i alla fall visa vilken sida man står på.. Var man har bloggen spelar ingen större roll. Själv hamnade jag här pga ett bananskal ungefär..

Inga.. Tack, Du beskriver det bättre än jag..
Nej, alla är inte monster, oavsett om de är mammor, pappor, styv- eller biologiska.. Tack o lov!

2006-05-14 @ 16:44:10
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback