Rena rama spinningpasset..

.. blev det är jag cyklade hem idag för motvinden gjorde att jag fick lov att använda rätt låga växlar o då snurrar ju tramporna Väldigt fort.. i och för sig så har jag aldrig varit o cyklat spinning men jag kan föreställa mig att det är ungefär så.. Även om det är väldigt skönt att hålla till ute när man cyklar så är det bra att det finns gym som har innecyklar.. speciellt för dem som inte har någon egen cykel.. o för dom som har haft cykel men där den blivit cykelnappad så många gånger att de inte orkar köpa ny eftersom de är så less på att hålla andra istället för sig själva med cykel.. o för dom som har tappat balansen.. min vän T var med om en bliolycka för länge sedan och efter den har han dålig balans o kan inte cykla.. nu är inte han speciellt cykelintresserad, men hade han varit det så hade en spinningcykel varit perfekt för honom..

Spinningcyklar brukar också för det mesta stå kvar där man lämnade dem.. det gör däremot inte alltid jagets cykel.. ibland på eftermiddagarna får jag leta efter den.. då har den flyttat sig några meter i sidled på parkeringen o försöker gömma sig bakom nån annan cykel.. den är nog bara lite busig tror jag..

Om jag hade det tungt hem så såg däremot de jag mötte ut att flyga fram.. men det gör inget, o jag är lite glad för deras skull, för det var nog första dagen som det var ordentlig motvind för mig idag.. de flesta dagar har jag dock växlat på 3/7 o då känns de som att snart lyfter jag.. nu var jag nere på 2/4.. det är bra om man kan dela på flygturerna litegrann..

Såg att S var ute på gården.. var ut o pratade med honom o frågade om han hade V´s telenr för hon har saker i mitt förråd.. Han hade inte det men han kom ihåg vad hon heter i efternamn o det var inte ens i närheten av vad jag trodde att hon heter.. själv var jag inne på Johansson men det var ett betydligt ovanligare namn så nu kanske jag kan spåra upp henne.. o så frågade jag om det var ok att slänga brännbart i konteinern.. o det var det.. t.o.m. fåtöljen som inte är något att ha finns det plats för på en hög.. så nu behöver jag inte fara till andra sidan stan med skräpet.. o det underlättar Mycket.. *GLAAAD*

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Men vad bra... då fick ju du ett spinningpass ute i friska luften och slapp insupa andras stinkande svettlukter. Alltid nåt att trösta sig med!

Postat av: Excessa

Nina.. Där har du helt klart en poäng.. Min egen svettlukt lämnar jag ju bakom mig eftersom jag färdas framåt.. ja, i alla fall ända tills vinden vänder..
Tröstar mig också med att byxorna börjar kännas en anings lösare.. åtminstonde runt låren.. fast det kan ju också ha att göra med att dom stretchar varendaste minut.. utom när jag sover.. då krymper dom..

2006-05-12 @ 22:24:03
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Lena

Gillar din humor Excessa...

2006-05-13 @ 22:17:09
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Tack..
Inbillar mig att det är lite livskvalitet att försöka få motvinden att bli positiv.. fast den gjorde sitt bästa för att motarbeta min tankeverksamhet.. Tji fick den! *L*

2006-05-14 @ 16:54:22
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback