Somnade mitt i..

.. en mening i boken igår.. fast det var nog i natt.. inte för att boken verkar tråkig men jag var nog lite trött.. o så tror jag att jag behöver starkare läsglasögon.. vid 7-snåret vaknade jag av att skalmarna tryckte mot en örat, läslampan var på o boken låg under kudden..

Just nu är det 27,6o C i köket.. o det känns inte alls läge för att sätta på ugnen o baka bullar eller nåt annat.. visserligen har jag inte solen i ögonen men den kommer att värma baksidan av jagets kropp.. o det blir varmt då.. hmm.. underar om det blir samma effekt som det däringa saunabantningsbältet som visas på tv-reklamen.. dom förlorar ju fleeera centimeter på bara nån timme.. fast ddet skulle ju se lite konstigt ut om det är bara på baksidan centimetrarna försvinner.. Efter att ha kikat i frysen så tror jag att Stina får fixa middan idag..

I dag var det tur att jag inte skulle åka någonstans långt bort.. när jag försökte starta bilen så orkade den inte.. förutom bränslepumpen.. men vad hjälper det när det är en massa mer saker som måste snurra runt.. I början på veckan så var jag visst slarvig när jag stängde dörren så den blev inte stängd.. o en liten elektrisk krets har varit aktiverad o hållt  varningslampanföröppendörr tänd i flera dagar.. det tyckte inte batteriet om alls så nu har det strejkat.. Fast det medförde ju att jag tog cykeln till affären o förbrukade 9 km energi istället.. o så var jag förbi o köpte en batteriladdare också så förhoppningsvis kommer batteriet att bli lite gladare..

O så blev jag tillfrågad om jag kunde vara hårbollsvakt sista helgen i maj.. o så fort som tiden går nu för tiden så är ju det snart..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback