Natten..

.. var väldigt o-rolig.. vaknade flera gånger av hosta o hade svårt att somna om.. fundilerade på att stänga av larmklockan, strunta i jobbet o bara vara hemma o ta hand om jaget.. Fast innan jag hunnit slå av klockan så hade jag somnat om.. när jag vaknade var ögona fulla i grus, kroppen kände sig som en 90-åring o tankarna var på en annan planet.. men jag inställde mig ändå i god tid på arbetet.. som med alla tider jag har att passa så är jag hellre en kvart för tidigt än kommer i sista minuten o kastar mig in i sysselsättningen..

Första timmen hände inget intressant alls förutom att telefonerna var en anings lugnare.. och det var välbehövligt.. så jag trodde att även resten av dagen skulle bli lugn.. i o för sig så blev den ju det jobbmässigt för vi hade bara 120 jobb att fixa mot dagarna innan då det vart bortåt 160 jobb..

När jag gick till fikat så råkade jag slänga en blick åt flirtis rum o helt plötsligt o apropå ingenting, så började hjärtmuskulaturen arbeta.. o bena blev lite raskare samtidigt som kroppen vaknade till o sträckte på sig.. hmm.. det fanns flera bord med tomma stolar men jag satte mig vid tant M o E för där fanns det flest lediga sittplatser.. men tro inte att det fanns några baktankar för tankarna var ju på en annan planet. och där hade de stannat.. alltså måste det vara den djuriska instinkten som levde sitt eget lilla liv.. hmm.. Månntro det även var en annan djurisk instinkt som styrde stegen till samma bord som den första satt vid.. o ändå fanns det lediga stolar vid de andra borden där hans närmare jobbkompisar satt.. hmm..

Faktiskt så vet jag inte om jag gjort någe nytta idag för det känns som att jag varit någon annanstans.. lite disträ.. har kommit på mig att plötsligt fånle.. hmm.. på eftermiddagsfikat var det fullt vid fikaborden men hos mina fikakompisar får alla plats så jag fick också det..mitt emot.. Ibland är jag väldigt medveten om kroppspråk så jag satt mest tyst och studerade de andra.. hmm.. spegelbilderna for fram och tillbaka.. och var många.. men 8 av 10 verkade inte alls vara med i den spegeln.. hmm.. Skumt!

På bussen hem satt jag och tittade ut genom fönstret.. o i spegelbilden upptäcker jag någon som sitter o ser väldigt glad ut.. det är nästan så hon ler överdrivet mycket.. o kinderna blommar som ett par vackert röda äpplen..

På line dance-kursen blev det många variationer.. o L fick en förklaring.. tycker om hundar..ingen kostymkarl.. lika laster.. lagom ålder ( vilket inte menas med 20 år yngre ;) -Jamen bju med han på klubbdansen! Du har ju min bil o hundarna kan ligga där bak! O sen kan ni åka hem.. fast det var ingen bra idé för gammelmadammen måste ju få plats i sängen.. - Ja, just det, sa jag.. för så modig är jag ändå inte..

När jag åkte hem från kursen så kom jag på mig själv med att göra en gest som i sig egentligen är en ovana.. men med lite fantasi så kan den nog uppfattas som sensuell.. gissa om jag skrattade högt för mig själv.. Men jag lovar att det var ett Gott skratt!

Fast jag har en plan.. o om den slår väl ut o inget annat är ivägen, så kommer jag att utnyttja en karl i helgen.. för jag vinterdäcken kan inte fortsätta åka i baksätet eftersom jag, nästa vecka, behöver det när jag ska hämta hårbollarna.. Men för att kunna iscensätta den planen så behöver jag ha med mig tankarna i morgon så nu ska jag bara fixa en liten räkning o sen ska jag på date.. men John Blund..

Ännu en underbar dag har passerat och det känns som att jag vill vakna även i morgon.. Gott!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Väntar redan på nästa inlägg :-)

och på fotot på halsbandet.

Postat av: Anonym

Håller tummarna för Din plan o läser vidare.

2006-11-20 @ 20:13:35
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback