Sådan matte..

.. sådan hund heter det ju.. o det stämmer rätt bra också.. jag är ju lite hårig både här o där o det var vovsan också.. men nu när jag inte har någon vovsa så har jag ju inga direkta referenser till att säga så.. däremot så har jag ju en bil.. Sen jag bidde självgående utan att ha något koppel att hålla i så har jag blivit lite tyngre.. idag upptäckte jag att bilen också blivit det.. när jag kom ut så såg jag att den blitt ca 1 dm bredare åt alla håll o kanter.. i och för sig så är ju inte jag så mycket bredare men jag är ju inte heller lika bred som en bil.. tack o lov för i så fall hade jag inte fått plats på bussen som transporterar mig fram o tillbaka till jobbet..

Jag kunde i alla fall skrapa bort det mesta på bilen så den såg rätt ok ut.. o det är ju ungefär som jag gör med jaget.. fast jag använder skjortor och tröjor för att dölja volangerna.. men det var fortfarande några cm för mycket vikt på bilen.. men eftersom jag var sugen på fisk till middan o isen lagt sig på sjön, och jag har varken metspö eller isborr, så åkte jag ändå iväg till affärn för där vet jag att de har fisk.. och visst hade de det.. så nu blir det rödspätta till middag, för lunchen är sedan länge övergången.. tror den blir panerad med mandelpotatis och en råkostsallad till..

När jag kom hem igen så kunde jag använda gummiskrapan o ta bort det mesta av bilen volanger.. men oj vad mycket brunt&grått&svart det fanns på den.. den skulle absolut behöva en dusch snarast, men det tar jag en annan dag.. men jag undrar om gummiskrapan fungerar på jagets volanger.. kanske skulle testa.. men det får också bli en annan dag..

Har flyttat runt micron i köket både igår och idag men ingen plats är, just nu, lika bra som den jag hittade i fredags..

Ute är det underbart vackert nu när snön har klätt in alla träd liksom i vit bomull.. alla ljud dämpas och det känns som att tiden saktar ner sig litegrann..

061105_160213
Bilden gör inte rättvisa åt verkligheten.. men ungefär så där ser det ut..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Har du tänkt på att även de utan volanger använder skjortor och tröjor att dölja sig i?

Så ingen kan med säkerhet veta om det döljer sig volanger eller inte innanför kläderna. Eller hur?

Postat av: Nina på Johangården

Och hos mig har det bara regnat så det är slipprigt och moddigt och ett rent elände...

2006-11-06 @ 10:24:05
Postat av: Blackout

Utan koppel utvidgas man, på alla håll...
därför blir det koppel igen...till sommaren.
Han säger att jag skäller i sömnen.
Tror du jag längtar?

2006-11-06 @ 20:25:04
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. hmm.. så det är därför alla andra också har kläder på sig.. tänkte inte på så vis men jag misstänker du har rätt..
Idag har det varit tötemperatur så nu är allt moddigt även härikring..

Blackout.. Åh, jag hoppas du hittar den underbaraste promenadkompis som tänkas kan..
Kanske tur jag bor själv o det är välisolerat hos mig..

2006-11-06 @ 20:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback