Dagen idag..

.. skulle ju vara första dagen till ett drägligare jobbliv.. hmm.. bv1 var sjuk.. bj sa hon ska vara borta i morgon eftermiddag.. o chefen kom in o sa - Ni vet väl att jag blir borta torsdag, fredag och måndag.. eeh.. hmm.. sjukdom kan ju komma väldigt oplanerat.. men de andra bortavarorna var planerade.. o dem fick jag höra om idag.. jajaa, sånt är livet.. o jag vet hur lätt det är att glömma något när det är mycket att göra.. Men jag är tacksam att bv2 kunde komma in med kort varsel.. hon var ju inne i fredags så inloggning och faxning kom hon (med lite hjälp;) ihåg.. sen tog jag mig tid o satt med henne 1 timme.. sen ville hon börja svara i telefon.. hon verkar passa rätt bra för jobbet eftersom hon inte är rädd för att försöka.. men vi sitter ju i samma rum så hon blir inte lämnad ensam..

I morse hade jag tänkt åka till däckbytarverkstaden.. men sov illa i natt att jag ställde fram alarmklockan.. vaknade vid halv 2 o kunde inte somna om förrän närmare 4.. o då drömde jag väldigt tokigt.. Jag vet inte vad jag hade för jobb men på luncherna brukade jag visst beställa en taxi o bara åka en stund.. den här gången åkte taxichauffören rätt långt o när han skulle tillbaka så åkte han för fort.. bredvid vägen stod det en polispatrull o tog hastigheten på hur fort däcken snurrade.. och han fick tydligen en böteslapp direkt in i bilen.. när vi kom fram så gick notan på nästan 1257kr men jag protesterade att fortkörningen inte var mitt ansvar eftersom jag aldrig sagt åt honom att skynda sig.. okej, sa han o rev den notan och skrev om den.. då blev den billigare, närmare bestämt slutade den på 1253kr.. Jag fortsatte neka till att betala o då for vi till nån galleria, gick vilse o tappade bort varandra.. när jag kom ut så var ett par killar på väg att stjäla hans bil men jag stoppade dem.. ropade till andra att de skulle leta reda på Jerker, som taxichauffören tydligen hette, men ingen hittade honom.. men jag tänkte att nu har jag räddat hans bil så då kan han avskriva hela min skuld.. Någon drömtydare är jag inte men jag tyckte det var rätt bra av mig att vägra betala hans böter!

Var iväg på träningen ikväll o träffade mina hundkompisar.. 3 speciella lejontjejer blir Mycket glada när de ser mig.. o många pussar fick jag.. Myyysigt! och jag lyckades parera så jag har ingen fläskläpp eller något blått öga..

Nu är det dags för min dubbeldate med J.B. och bästa kudden.. o redan i morgon ska jag nog lägga in om kompledigt i mellandagarna.. vill ju ha första tjing på de jag, egoistisk som jag är..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Det där med fläskläpp och blått öga känner jag igen... tur att ingen tror att jag fått stryk hemma!

Eller så vågar ingen fråga mig och tror det i smyg... för vem tror att hundarna gjort det, fast det är sant. För glada hundar är som målsökande missiler... pang, rakt på munnen eller ögat.

Postat av: Excessa

*skrattar* kom just på en gång när vovsan var valp o fortfarande hade sylvassa valptänder.. jag låg på golvet o busade med henne o så råkade hon fastna med en hörntand i min näsa.. det blödde o näsan blev både öm o svullen.. Ajajaj, vad vacker jag sen var..

2006-10-31 @ 20:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback