Längtade..

.. till Line dance-kursen hela dagen.. trots att jag var trött o slut i huvudet.. kanske börjar kroppen förstå att dansen är en God vana.. visst blev det några ovanliga turer även ikväll, men det spelar apsolut ingen roll, för diskomaskinen spelar bra musik även till mina variationer.. o nån perfektionist har jag aldrig varit.. inbillar jag mig i alla fall.. hmm.. får nog ta en tankeställer angående det ämnet..

När jag klev ut från danslokalen såg jag årets första snöflingor.. kände riktigt hur jag nästan blev självlysande.. av glädje alltså.. plötsligt var jag ett litet barn som längtade efter pulkåkning och snöänglar.. Fast det beror kanske på att det enda jag behöver snöröja är bilen, och evenuellt balkongen..

I somras flyttade en avdelning i min jobbkorridor till nya lokaler.. så nu har det flyttat in ny människor i de rum som blev tomma.. bland annat så är det flera karlar som flyttat in.. o de är, faktikst, väldigt trevliga.. jag är ju inte dne som springer fram o förhör nya människor om deras civilstånd, för jag vill inte själv bli utfrågad om sånt.. oftast kommer såna saker fram av sig själv när man börjar prata.. o så kan man ju hålla örona öppna i fikarummet.. en av dem har jag nog pratat med lite mer än de andra, men det beror nog på att vi ibland möts en trappa ner i friskluften.. idag på eftermiddagskaffet fällde en av de andra killarna en kommentar om att just den karl´n är singel.. hmm.. undras om det var en tillfällighet eller.. haha.. plötsligt börjar jag känna mig som en trettonåring..

cd-boken har inte heller idag krypit in i min postbox.. men den skickades igår kväll så imorgon, kanske, den hittar min adress.. Däremot låg ett stort brunt kuvert från SCB där.. en enkät om om boendemiljö och hälsa.. ögnade igenom det o fastnade på en fråga.. Hur bedömer di att ditt allmäntillstånd är för tillfället jämfört med andra i din egen ålder? I Min egen ålder.. tänk om jag inte umgås med människor i min egen ålder.. o tänk om jag inte känner mig lika gammal som jag är.. hur ska jag då hitta något svar på den frågan.. idag kände jag mig som 13 o några trettonåringar umgås jag inte speciellt mycket med.. snarare är det väl mycket lite.. om de åtmistonde hade tryckt dit en ruta exempelvis, Jag umgås inte med jämnåriga, varken äldre eller yngre.. o jämnårig.. vilket åldersspann finns de i.. +-5 år.. eller kanske de som just nu lever i 40-talet.. hmm.. knepigt..

Nu är det dags att fixa lunchlåda till i morgon.. kyckling á la Chinese sweet & sour och ris.. o så lite grönsaker till.. o plötligt så blev jag hungrig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback