En kall..

.. o fuktig nos på kinden.. slår upp ögonen.. o kablofsch.. så har jag 2 kompisar som sällskap.. visst råkar mina ben vara i vägen.. o magen går visst att ligga på.. sen kliver de ner.. nöjda med att ha väckt mig.. Uuunderbart uppvaknande var det i alla fall..

Städat kylskåpet.. uschiamig va mycket som samlas där.. sånt som jaget inte ens minns hon har burit hem.. månntro det var förra hyresgästen som lämnade det.. verkar i alla fall så på datummärkningarna..

Vovsarna verkar trivas här.. gillar att ligga på balkongen o kika.. med dörren öppen.. försöker jag stänga den lite så ska de både in o ut nästan samtidigt.. tur jag har fåskinnstofflor, långkallingar o fleeströjor.. för inte kan jag säga nej till deras önskningar.. förutom om de vill jaga katter, det får dom inte.. Men lite sträng är jag nog.. innan vi går ut så måste dom sitta o vänta tills jag säger vassegoo.. o i dörrar o trappor måste de gå efter mig.. men det är inga problem för de är rätt väluppfostrade.. Ja, de är till o med så väluppfostrade att de har bäddat min säng.. flera gånger till o med..

Nu ska jag göra en äppelpaj o vipsa vaniljsås.. det blir dagens efterrätt.. till förrätt blir det panerad rödspätta, pressad potatis, hollandaisesås o en sallad.. Bäst att sätta igång för magen kurrar så högt att  vovsarna lägger huvudena på sne o tittar fundersamt..

Kommentarer
Postat av: Nina Starchild på Johangården

Trots att jag fortfarande har två hundar själv så blir jag än mer sugen på ännu en när du pratar om "lejonen"... jösses, hur ska det sluta?

Postat av: kicki

Tack för underbar läsning i natten.
Spegelbilder!
Hälsningar Kicki

2006-10-01 @ 03:35:14
Postat av: Excessa

Nina.. hmm.. tur jag bara är hundvakt imellanåt då för annars hade det stått om lejon nästan varje dag *skrattar* Det slutar nog bra ska du se..

Kicki.. Välkommen hit och tack för din kommentar.. trevligt att få förgylla natten din..

2006-10-01 @ 08:57:01
Postat av: Mette

Mina katter väckte mig abrubt och rått idag. John hade kissat på köksgolvet! Blä.... vilket dåligt humör jag fick.

Funderar på att stanna inne och rensa i garderoben idag. Blir taggad när jag läser om din rensning.

2006-10-01 @ 12:31:29
URL: http://akuttvekan.blogspot.com
Postat av: En liten tant

Tack för din kommentar i min blogg. Den hjälpte mer än du kan tro.Det var en jättebra liknelse det där med torkan. Den tog jag till mig och tror på nytt på att en blomstertid kommer att komma.

2006-10-01 @ 13:47:06
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Excessa

Mette.. Oh nO.. inget trevligt uppvaknande.. men en olycka kan ibland göra att man tar tag i andra saker som väntat länge.. man, Jag, börjar i liten skala o så fortsätter trasan av sig själv.. men medger att det inte händer så ofta som jag vill.. Lycka till med garderoben! I min kommun tar flyktingmottagningen emot kläder.. speciellt vinter/varma eftersom de människor som kommer hit sällan brukar vara förberedd på vår väderlek.. Fast det kanske är lite långt för Dig att åka hit ;-)

Tant.. Du gör mig glad.. Allt har sin tid men Jag är övertygad att blomstertiden åter kommer till Dig så småningom.. Var rädd om Dig tills dess!

2006-10-01 @ 17:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback