Missade valet..

.. fast jag missade hela alltet.. ointresse.. okunskap.. rädsla för att inte våga stå för vad jag skulle valt.. ? Nej, valet hade helt enkelt kommit i skymundan för mitt eget liv.. jag hade inte ens uppmärksamamt att det ens var ett val..
Men det gör inte så mye.. när jag idag såg reprisen av Folktoppen så flög mina tankar omedelbart till denna man.. Sveriges Bästa manliga artist.. mina skratt och leenden tänkte omedelbart på Sportbilen.. Hooked on a feeling (jag var 11 när den blev USA-1:a!).. Strul (dalmål?).. Håll mitt hjärta.. Kyss mig.. o en massa, massa mer..

Och folket hade valt alldeles rätt helt utan inblandning av jaget.. en skön människa som delar med sig och ger mig skratt, närhet, tårar, liv, lek..

Jag fick skönrysningar när 1:an presenterades.. Sveriges bästa manliga artis:
Björn Skifs!

Det andra valet, dagens, var jag tveksam till.. tycker det känns lika illa vilket jag än gör.. o hur ska min lilla röst kunna betyda något.. MEN.. så jag såg på en chatt att en hade lagt sin på ett parti som jag inte alls tycker om.. fick obehagsrysningar.. letade fram röstkortet o cyklade iväg o la min röst, på det som jag tycker, mest stämmer överrens med mina tankar.. fast jag kan inte hela deras program.. men nu är hjort gjort!

Det finns många spöken som besöker mig i tid och otid.. bland annat: Det är din PLIKT att göra si eller så.. svårt att beskriva.. och jag vet inte ens om jag kan.. hacka hacka hacka.. känns det som..

När det gäller valet.. så är det min RÄTTIGHET att lägga min röst.. och rättigheter ska jag, och alla andra, vara rädda om och ta vara på!

Valvakan får däremot klara sig alldiles utan mig..  ska pumpa och smörja cykel istället..


Kommentarer
Postat av: Blackout

Vad bra att du gjorde slag i saken och cyklade till valurnorna...det gjorde jag också.

Postat av: Excessa

Blackout.. Ja, en cykeltur är ju rätt trevligt.. o nyttigt för kroppen sägs det också vara..

2006-09-19 @ 20:19:30
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback