Orden..

.. har tatt slut.. sitter här o börjar på ämnet i skrivarcirkeln.. börjar på en vanlig dag istället.. hmm.. börjar om på en ovanlig dag då.. börjar och börjar om otaliga gånger.. Nä, nu ljuger jag.. det är bara 7 gånger jag börjat..
Förmodligen pratar jag för mycket på jobbet.. jämfört med när jag började där våren -02 så pratar jag 150% mer nu än då.. och då är det ju inte konstigt att mina ord tar slut..

Fast jag får ju också en massa mer ord.. när jag tänker efter så får jag nog mer ord än jag ger på dagarna.. men dom får jag ju bara för att jag frågar en massa saker så dom orden är ju rätt ofrivilliga.. och vem vet, det kanske behövs 2, eller 3, ofrivilliga ord för att kunna ge 1 frivilligt..

Om det blir för många ord som ramlar runt i hjärnrummet så blir nog lite kortslutning.. har tänkt på det de senaste dagarna.. Jag ringer alltså upp rätt många människor på jobbet och deras telenr står på bildskärmen.. 6:or blir 9:or.. 2:or kan bli 7:or.. eller också byter telefonknapparna plats med varandra.. Varför har inte telefonupptäckare och tangentbordsupptäckare samarbetat? Det försvårar för oss som använder både ock! Ta en titt på en telefon o så på nummerdelen på ett tangenbord så förstår du vad jag menar..
ibland när jag ringer så hamnar jag hos helt okända människor och jag riktigt ser framför mig hur förvånade deras hakor ser ut när jag presenterar mig och frågar; Kan du xxx om 1 timme?
Jag förstår att de blir som ett frågetecken för jag hade knappt ens aningen om mitt jobb innan jag fick det.. Än så länge har jag i alla fall aldrig fått nån utskällning.. men jag försöker vara ödmjuk oavsett vem jag ringer till.. hmm.. privat funkar det dock inte alltid.. men det är en helt annan historia!

Tack o Lov för alla leenden, fnitter och skratt som jag får på dagarna.. för utan dem så hade jag nog vart lite stressad..

Trodde att det var idag namnen och jag skulle på line dance.. men 14:de är ju i morgon så vi försöker då istället..

Kommentarer
Postat av: Josephine i Haag

slappa på min strand kanske? (se min blogg)
när jag tittar på horisonten brukar alla ord som brottas i hjärnvindlingarna plötsligt bara försvinna och tiga still! Jag vet inte vad det är, men horisonten har en mycket skön effekt på mitt överfulla huvud...

Postat av: Ninni

Ja hjärnan kan spela oss ett spratt enoch annan gång. Hoppas du får ordning på alla siffror idag!!

2006-09-14 @ 10:14:23
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Tankar man ur mycket och många ord så tar de till slut tillfälligt slut på dem... då är det dags att tanka in nya ord genom att läsa, slappa, bara vara... så kommer de tillbaks snart igen.

2006-09-14 @ 10:30:24
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback