Strosar förbi..

.. cd-stället och blicken fastnar på Björn Skifs Ingen annan.. vänder på den o ser att Håll mitt hjärta finns med.. letar en till och hittar Rickard Wolffs Pojken på månen som får också följa med..

Stilla örongodis som skänker jaget lugn..

Monterar takplafonden jag också hittade.. rena rama fyndet för endast 129kr.. den billigaste var, för mig, snyggast.. Förstår inte varför de inte kan skruva ihop alla delar.. men det kanske var därför den var billig.. fick ihop den o hängde upp den.. testade en lampa som inte ville lysa.. fumlade o tappade den i golvet.. poff sa det o så var det glas överallt.. Snablar*.. men vilken tur att jag inte har någon hund eller katt här.. sopar upp o hittar en ny lampa som fungerar.. ljuset sprider sig.. och jag ler.. hänger på det frostade glaset.. o nu kommer jag inte att behöva famla när höstmörkret kommer..

O medans jag lyssnar på Björn Skifs som ber mig hålla hans hjärta så bestämmer jag mig att när jag blir stor så ska jag gifta mig med honom..

Kollar mejlen.. upptäcker en fråga om jag vill låna L´s lejontjejer sista helgen i denna månad.. svarar; JAAAA tack.. det vill jag  väldigt mycket gärna! Tänker än en gång att det är inte jag som gör andra hundägare en tjänst.. för egentligen så är de dom som gör mig en tjänst som frågar, och ger, mig helger fyllda av rekreation..

Livet är allt bra underbart emellanåt..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Åhhh, ett gäng lejontjejer... gissa om jag blir avis?

Postat av: Excessa

Nina.. PytteliteLite avis kanske.. men du har ju Originalvovven och Bortbytingen varenda dag ju.. ska vi byta? ;-)

2006-09-08 @ 21:10:25
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback