Målarburkarna..

.. kan jag inte lämna tillbaka.. inte heller penslarna.. för det började klia i fingrarna och kreativiteten satt på axeln o peppade mig.. o en liten lampskärm kan ju inte ta så himmelens lång tid.. Nä, det röda tog inte så lång tid, inte heller svartränderna.. Bordet jag stod på höll och inte en enda droppe ramlade ner på golvet.. o rummet fick en helt annan dimesjang tillsammans med gula påsktulpaner och en nyduschad garderobsblomma som skjuter skott så det nästan smäller..
Men de större målarprojekten får vänta tills balkongdörrn kan stå öppen dygnet runt för färgen har en anings stark lukt, till o med fast ett lillfönster stått på vid gavel i natt..

Färgklicken gjorde att jag kände så pass mycket energi att benen ville ut o promenera.. o solen, tillsammans med lagoma 4+ grader lockade också.. O när jag klädde mig så var de nytvättade jeansen mycket ledigare än de var i vintras.. likaså var det med höstjackan, som numer är en impregnerad vårjacka.. hmm.. förklaringen är nog att de vilat i ett par dagar, ja alltså, lika många dagar som jag vilat.. 

Öronsnäckorna var med på promenaden och på radion sa de att 2 ton ägg försvunnit i helgen.. Med rent samvete kan jag säga att jag är totalt oskyldig till äggens försvinnande.. däremot har jag en kartong i kylskåpet som, om jag känner mig själv rätt, snart är på väg att gå ut..

Promenader kan vara trevliga saker att vara med om.. med musik i snäckorna och tankar som far o flyger vars dom vill.. Tankarna kom på att jaget lovat att hon ville åka till lillebrors bröllop i juli.. oooppsi.. Vad i stjärnorna tänkte jaget på när hon ville det.. Ta bara en sån sak som klädsel.. eehumm.. I och för sig så har ingen som är ditbjuden sett jagets garderob så allt är ju nytt för dem, men inte den minsta lilla trasa finns i den som duger på bröllop, ens om det är bara närmaste släkten som är inbjuden.. O vad i fridens liljor ska jaget hitta på som bröllopspresent.. Noll koll på vad de redan har o väldigt mycket lite koll på deras intressen.. hmm.. Har en klocka liggandes med trätavla.. kanske kan jag måla den med lite blomster och deras namn och bröllopsdatumet.. Personligt och nyttigt för klockor kan man väl inte få för mycket av? Men! Är det någon som har något bra bröllopspresentstips så tar jag tacksam emot det!

Nu fundilerar jag på att sätta en deg på köksbänken.. problemet är bara att bänken är full med andra saker.. Vet inte om Jag ska bara xx och sen ingenting mer fungerar.. Skulle också behöva göra ett par lunchlådor för det är nästan tomt i frysen.. hmm.. får nog göra en konsekvensanalys..
Om jag låter bli diskbänken så kan jag inte baka frukostbröd med solrosfrön.. o då måste jag fara o köpa butiksbröd.. vilket inte alls är fel men så mycket smaklöst eftersom jag vant mig vid hembakt..
Om jag låter bli diskbänken så kan jag inte steka de laxfileer som ligger i frysen o då får jag nöja mig med köpemat.. vilket inte alls är fel men den är för det mesta varmhållen o (gissar vilt) har en massa mer socker i sig..
För den delen så tar inte diskbänken speciellt lång tid att röja eftersom den är väldigt liten.. anant var det för 1 år sedan då var den 2 meter lång.. o på en 2 meter lång bänk får det plats måånga saker..

Det är svårt att träna om hjärnan, speciellt om det finns en massa Borde och Måste som sätter käppar i hjulen.. Aah, just det, Vivaldi var ju en mycket bra hjälpreda för ett tag sedan.. tror jag ska testa honom i dag med..
Wish me luck :-)


Kommentarer
Postat av: Pallas

Att läsa om dina planer får mig att vilja måla om min hall. Nina på Johangården är ju också en sån kreativ person som pysslar mycket. Tänk om jag också skulle försöka bli en sån?

2007-04-09 @ 19:25:32
Postat av: Excessa

Pallas.. Visst kan även du bli en sån.. :-)
Förresten så är du nog redan en eftersom du tänker o så bloggar du, för det är ju också en form av kreativitet. Men en hall låter som ett stort projekt,i alla fall för mig.. men jag ligger nog mer åt det småaktiga hållet.. Som exv målningsdekorera enfärgade t-shirts, eller måla lampskärmar (o kke tv-byrån till sommaren).. ja, sånt som inte tar så lång tid..
I tanken föds viljan så fortsätt tänka! Till slut kommer tankarna att känna att de vill komma ut o då är det bara att sätta igång!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback