I dag..

.. var februarivädret alldeles underbart.. någon blågrad, strålande sol o knappt någon vind att tala om.. Det blev en långpromenad på nära 2 timmar och lillhårbollen gick som en liten ängel med sitt nya halsband.. Hittade också en "säker" plats där jag kunde släppa dem så de fick sjåa runt en stund.. Waow, vad mycket spring de hade i benen, eller i alla fall hade lillhårbollen det, o brottades med 2-meters pinnar och med varandra.. Efteråt la jag mig i soffan o skulle lura lite till skidskytte-VM:et men det blev inte så mycket luring eftersom tävlingarna var spännande o så fick jag 2 hårbollar som sällskap.. en anings trångt blev det men vi hade det mysigt! :-)

Middagen i går vart lite spännande.. skivade fläskfilén o stekte.. kokade upp matlagningsgrädde o kramade ur en halv apelsin i såsen.. hade mina misstankar om att det skulle bli världens skärning men det bidde det inte.. hade i lite honung o skar ner några pärllökar + salt o peppar o i det fick filébitarna koka tills de vart så möra att de smälte i mun.. serverades till råris o rivna morötter.. Jo, det vart rätt så gott faktiskt o några lunchlådor blev det också..

Det är lite knepigt med mat o att jag ska ha med mig o värma i micron.. Kokt potatis är ingen höjdare, liksom bara en stekt köttbit.. Fast bara en stekt köttbit äter man ju sällan hemma heller.. pasta o korv eller köttbullar blir också lite torrt.. Nej, det behövs lite såsaktigt om maten ska kännas attraktiv när den värms.. o de lägger sig ju gott runt volangerna.. Men jag får väl fortsätta med mina halvhemspromenader o snart är det ju dags att plocka fram cykeln.. ;-)

Jag o hårbollarna var o hämtade ex-grannen vid flyget o de välkomnade honom väldigt mycket.. ja, uppriktigt sagt så vart de rätt så tokigt glada. Underbart att se :-) Berättade att jag hade letat reda på ett annat halsband o att lillhårbollen blivit som en liten ängel att promenera med.. ex-grannen sa att han aldrig haft något stryp på honom.. ahaa, det var därför han blev som en annan hund för känslan var ju helt annan än det vanliga halsbandet.. 

Avstod  melodifestivalen igår o kikade lite på 2:ans temakväll om kärleksförmedling.. bl a intervjuande Orvar Säfström en kvinna som är proffesionell matchmaker.. om jag inte hörde helt fel (hon kanske sa 7 000) så fick den som ville anlita henne betala 17 000 kr. Men, sa hon, det är billigt för i USA tar de 20 000 dollar.. Eeh? Hallå där! Vi är inte i USA! Jag har lite svårt för dem som sätter det landet som förebild för varken till yta eller befolkningsmängd är vårt land likt det. Sen frågade Orvar hur många par som fattat tycke för varandra och exempelvis gift sig.. Ingen alls, sa hon.. Waow, det var starkt gjort att erkänna att ingen av hennes kunder hade fått den utdelning de ville ha. Fundilerar på om kunderna har någon rätt att reklamera o få tillbaka i alla fall en viss del av det de betalt när hon inte lyckas hitta den rätta parten till dem.. eller också kanske de får rabatt vid andra anlitningen.. ;-)

Nu ska jag njuta lite av veckans konsert på 2:an. Sopranen Jessye James intervjuas och sjunger.. Eftersom jag är väldigt mycket okunnig inom det området så skrev jag bara vad som står i tidningen..

Kommentarer
Postat av: Pallas

Jag såg också på temakvällen. Vilka hutlösa priser. Folk kan ju hitta varandra via dejtingsajter som är billigare, eller IRL som är ännu billigare.

Postat av: Excessa

Pallas.. Ja, ibland funkar det till o med att bara stå i en kö o det kostar inget alls.. om man nu inte har en hel varukorg med sig som man måste betala för..

2007-02-07 @ 20:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback