Skinnflådda..

.. händer, röst som en rasplig fil och blåmärken på benen efter att ha kastat mig över kravallstaketet..

Första halvlek av 4 decennier var en anings lugn o stillsam med lite mer storbandsfeeling.. o flera historier från hans liv.. och han kan berätta bra historier.. men jag tänker inte avslöja en endaste eftersom de inte skulle bli lika roliga om jag berätta dem.. ;-)

Sen kom andra halvlek med örongodis från Slamcreeper´s tid på scen och till o med jag, som knappt var född på den tiden, sjöng med i så gott som alla låtar.. o så hjälpte jag till att klappa takten för det verkade de behöva.. ;-)

Förresten så tror jag att jag var bland de yngsta som var där för många satt med benen i kors o taktvickade bara lite på ena foten.. men det gjorde inget för jag njöt i alla fall.. och förmodligen de andra det också.. När han sjöng Håll mitt hjärta var det knäpptyst i lokalen och snacka om att jag hade ståpäls över hela kroppen.. efteråt ville applåderna knappt tystna..

Men när de drog igång med den
Här sjöng o klappade nog hela sporthallen i takt.. Underbart! Och när sen Denna kom som extranummer så stod alla upp och taken lyfte nästan.. Waow! Det var häftigt! :-)

Hela kvällen var det en vakt som stod i ett hörn o spände ögona i mig så jag vågade inte röra mig.. hade jag vågat så hade jag sprungit upp på scen o gett han en kram, ja vakten alltså..

Blåmärkena.. de kommer från att jag inte iddes köa i uppgångarna från sportgolvet (som låg på motsatt sida av var jag satt) utan kastade mig över närmsta räcke o smet ut den vägen.. hmm, det var såg nog inte så gracilt ut, kanske mer påminde om en hockeyspelare på väg ut från isen över sargen.. Men byxorna höll o jag stöp inte på näsan.. :-)

När jag kom ut så fundilerade jag på att promenera hem men kom på att i söndags tog den turen ca 45 minuter.. gick istället till närmsta busshållplats i tron att det fortfarande var kvartstrafik men tji fick jag.. vid denna tid på dygnet var det halvtimmestrafik.. men jag hade tur o behövde bara köa 5 minuter innan min buss kom..

Nu är både min röst och jag trött och det är nog tur för grannarna för annars hade jag nog sjungit i sömnen..

Och i morgon är det fredag och jag jobbar bara halvdag! :-)

Uppdate!
Det var här jag var :-)

Kommentarer
Postat av: Nina

Vilket äventyr. Blev du inte lite lomhörd också?

Vet du vad jag lyssnar på när jag skriver detta? Gissa det du :D

Postat av: Excessa

Nina.. Jo, det var ett äventyr att bevara i minnet! Lomhörd.. nä, det hann jag inte bli för jag hade fullt upp med att sjunga med.. fast det piper mer än vanligt i öronen..
Hmm.. eftersom det piper i örona så hör jag inte så bra men det ser ut som att du sjunger lite Hoogashaka o Michelangelo :D

2007-02-02 @ 23:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback