Massage..

.. brukar för det mesta vara skönt, speciellt om man får gå på arbetstid utan avdrag på lön.. men i dag var det rena rama plågan.. huuvva mig vad många ställen som var ajAAj.. Jag som oftast biter ihop o väntar på det sköna som kommer efteråt är nu öm lite överallt.. Massören hittade några punkter baki nackhuvudet o frågade om jag brukade ha huvudvärk.. När jag svarade att jag nästan aldrig har det så blev han överaskad.. själv blev jag bara överaskad så jag nästan tappade andan för så ont gjorde det.. Efteråt kände jag mig som en annan mer avslappnad människa.. Och så lovade jag mig ( för vilken gång i ordningen?) att tänka mer på hur jag sitter vid jobbdatorn..

I dag var bästa Vickan2 inne o jobbade.. hon är som en frisk fläkt och har lätt till skratt.. i och för sig så har ju även de andra det men lite variationer är ofta upplivande.. o så tar hon tag i ringande redan på morgonen. Själv så fortsätter jag tjata om att vi måste titta på mer än just bara nästa dag när vi pratar med dem vi ringer till.. och eftersom jag tjatar på de andra så bör jag själv föregå med gott exempel och det märks i bokningsprogrammet.. Ibland känns det som att jag är lite kinkig men om man ändå pratar med någon om måndagen så kan man ju, faktikst, även kolla resten av veckan.. Kanske är det mitt kontrollbehov som påminner sig.. eller bara det faktum att jag vet (eftersom jag sett) att det finns de som sitter o spelar online på arbetstid.. Äschan då, jag är nog bara lite kinkig..

Bestämde att jag skulle använda bussen ända hem i dag.. när vi passerade min promenadavstigningshållplats så var det bara jag som var kvar i bussen.. som passagerar alltså för bussen hade en busschaufför.. Jag var lite på väg att plinga, stiga av o skicka hem han men så kände jag efter o det kändes som att åka värsta limon.. jag log, lutade mig tillbaka o bara njöt.. När jag kev av så ropade jag Trevlig helg! till busschauffören och han önskade mig detsamma.. Sånt är trevligt!

Skottade av bilen o for o handlade..
* Mörk sirap
* 4kg Vetemjöl.. Ekologiskt! Lite grann för att det var 3-4 kronor billigare än "vanligt" vetemjöl
* Brödkryddor
* 4 pkt jäst
* Mjölk
å så litte te..
Om jag nu råkar få lust att baka i helgen så kan jag i alla fall inte skylla på att grejorna inte finns hemma.. Ska jag skylla på nåt så får det allt bli att jag promenerat hela helgen för jag läste att 30 minuters dagliga promenader gör att man lever otaliga år längre än det var tänkt..

Tvättstugan har jag också kommit ihåg ikväll.. När jag kom ner var det en ung kille där o plockade ur tumlaren.. Vi hejade på varandra o så gick han.. När jag tittar mig omkring ligger det tumletussar och tvättmedel spridda överallt.. *suck* Varför sa jag inget på en gång om städningen.. o låset hade han flyttat så jag vet inte vilken lägenhet han bor i.. Funderar på om han (men det finns även honor) inte ser/läser och gör som det står i mappen man får när man flyttar in.. Struntar de ickestädande helt enkelt i städningen eller ser de inte instruktionerna.. kanske är de mitt i ett tunnelseende och då kan det vara svårt.. eller har de blivit så bortskämda (?) att de inte vet hur en sopskyffel, torktrasa o golvmopp ser ut.. Eller så kanske de bara är så less på den som inte städade innan de kom ner i tvättstugan så de hämnas genom att låta bli att städa till nästa.. Äschan då.. jag är nog lite kinkig idag..
Själv så finner jag en viss ro i att städa tvättstugan.. När jag är just där så är det inget annat som stör och mina tankar är ingen annanstans är just där.. så efter mig är det fint där nere.. Förhoppningsvis renderar mitt handlande till att även nästa tänker ungefär så.. haha..
Jag jobbar på att ta med mig de känslorna ända hem till jaget för där tar det emot en anings att ta itu med det som andra har svårt för i tvättstugan..

Hade lite svårt att bestämma mig om jag ville se dans eller sång.. Det blev sång! Och de sjunger underbart livligt.. rena rama energikicken.. för Så ska det låta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback