Stora starka..

.. lejonpuppisen blev översvallande pussglad när jag kom till årets första träff, som numer ligger på onsdagar.. En månads uppehåll har det varit och det var nog inte förrns jag satt i bilen ditåt som jag riktigt insåg hur mycket jag saknar de här träffarna.. Det var underbart att bli nästan nertagen och pussad på.. underbart med valptänder som fastnar i näsborren o biter i örsnibben.. hmm.. Normalt? Javisst, alldeles naturligt och fruktansvärt normalt för en valp att göra så..
Några halvkändisar blev också glada att träffa mig.. men de var lite blyga o pussade nästan ingenting.. speciellt inte när det visade sig att jackan glömt fylla på fickorna med godis.. Får nog försöka komma ihåg ta en annan jacka nästa vecka..

Efter en stund kom L med sina lejonmadammer.. Eftersom det var flera hundar i lokalen så såg de ju inte mig på en gång men när jag (råkade ;) hosta till så tog de L på släptåg o galopperade till mig.. o så blev det ett pusskalas av det stora slaget.. Uuunderbart!

Pratade med E på träffen o det är nog snart dags för allmänlydnadskursen att starta.. Har funderat lite och visst kommer tvivlen fram.. Har, och Kan, jag förmedla något i en hundkurs.. hmm.. Ja, jo, kanske, förhoppningsvis.. Men eftersom det är en studiecirkel så handlar det om att alla är med och delar med sig av sina kunskaper.. och bara det att få dela med sig av sina problem ger en annan tanke på saken och får man diskutera så kommer man, ofta, själv på ett annat sätt att göra.. En massa olika tips på ledarskapsövningar har jag i alla fall med mig i bagaget eftersom jag fick träna mina vovsor i många år.. speciellt andravovsan.. Vojne vojne säger jag och skrattar vid minnena.. Huuvva mig, vad mycket dråpligt och roligt vi gjorde tillsammans! Minnen som jag hoppas stannar kvar länge!

Ex-grannen ringde o frågade om jag var i samma hus.. o det var jag ju.. Tittade in till honom o hårbollarna o de vart också alldeles till sig.. ja, dvs Glada att träffa mig.. o jag blev glad av o träffa dem.. hmm.. Glädje kan visst sprida sig.. Exgrannen ville fråga om jag kunda ha hårbollarna om 2 veckor.. ( Den som nu misstänker att jag tackade Nej räcker upp en hand ;-) Jag kollade i alla fall almanackan, och hittade inget annat där, innan jag sa Ja Tack, Gärna! Så nu är det inplanerat att jag får ett par gula hårbollar som vakthundar vecka 5, 8, 11 och 16.. o så kanske det kan komma till någon mer helg.. :-D

Och nästa vecka börjar Line dance-kursen igen.. Lääängtar!

Snart är det 1 februari o då ska ju tanterna M och jag se 4 decennier.. Blir lite sugen på att använda en del av hårbollstassklappen o boka biljett till Tomas Andersson Wijs konsert 19 april.. Om jag påstår att jag vet vem han är och vad han sjunger så luras jag.. men det känns som att det skulle bli en upplevelse att få sitta där i publiken.. fast jag kan inte förklara Varför det känns så.. Min intuition har ju lyckats över alla förväntningar förut så jag tror jag chansar igen..

I dag är jag Tacksam och Glad att jag skottade av bilen (som vilat 1,5 vecka) o fick en stunds ursköna pusskalas..

I går stängde jag telefon o gick från jobbet redan vid em-kaffet.. bestämde mina steg väståt och klädde omedelbart av mig när jag kom dit.. bröstade upp mig o blev bröstfotograferad flera gånger.. Men jag funderar på vem som uppfunnit den däringa bröstfotograferingsmaskinen för den var inte ett dugg bekväm.. Att den klämde ihop brösten har jag förståelse för men utformningen på apparaten.. eeh.. Nåja, kanterna var ju lite mjukt rundade men de var ändå kantade och följde inte alls kroppens former.. Eller också är jagets kropp väldigt oformad.. eller kanske oformbar..
När det handlar om stora pojkars leksaker såsom snygga, snabba bilar så finns det hur mycket pengar och fantasi som helst, men när det handlar om hälsa och tanter så är bidragen försvinnande små.. Fast det är klart,, det finns nog inte så mycket pengar att tjäna på att uppfinna en formidabel bröströntgenapparatur eftersom den bara fotograferar svartvitt och stillastående.. o så de är nog inte heller något av intresse för youtube-tittare..
Nåja, gjort är det o svaret kommer väl så småningom..

E och B tillät mig inte att ta med mig stora starka lejonpuppysen hem så jag får hålla tillgodo med min egen



men jag misstänker att jag ändå kommer att sussa som ett troll..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Men lejon är väl aaaaaaaaaaaaldrig olydiga! Inte behöver de fostras och lära sig allmänlydnad. Fast å andra sidan är de inte heller border collies.

När jag berättar för folk att det är border collie i mina hundar så får jag de mest tokiga svar. De behöver ju inte lydnastränas. Nähe... Jo, för de tränar sig själva och kan det mesta i lydnad automatiskt.

Tror att jag kommer upp och snor den dära lejonbebisen framför ögonen på dig :D

Postat av: Nina

Kolla min blogg!

2007-01-18 @ 00:41:42
URL: http://ninadenfina.blogspot.com
Postat av: Excessa

Nina.. Olydiga? Nej inte alls.. däremot kan de höra väldigt dåligt o så funderar de ibland vääldigt länge..
Hmm.. ja, det var väl det jag misstänkte, Du planerar och sen skickar du ut Originalvovven och Bortbytingen så tränar de varandra..

Jahaa, men då tar jag Originalvovven och Bortbytingen som pant :D

Nina.. Tittar strax förbi

2007-01-18 @ 18:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback