9 tröjor..

.. är väl lite väl i överkant eftersom jag bara ska vara borta 4 nätter.. 2 nätter på tåg o 2 i en okänd säng.. månntro jag var aningens trött i går o hade noll koll på vad jag gjorde.. Har i alla fall packat om lite så nu är det bara ett par stycke tröjor.. Men det är ju liite besvärligt eftersom vädret där nere är helt annorlunda än det vi haft.. Nej, tacka vet jag vintrar då påpälsning är enda alternativet när man ska vara ute.. ;-)

Tog en snabbis till närmsta mack och skulle köpa med mig ett par nödvändiga saker för att inte få abstinens.. Ooooppsi, när jag kom hem hade jag med mig en cd-bok av Stig Larsson (Flickan som lekte med elden) men inga nödvändighetssaker.. 18 cd och ca 21 timmars lyssnande.. räcker ju både tur o retur..
Snablar.. nu ser jag att det är andra delen i en trilogi.. Äschan då, det går nog att lyssna på i alla fall..

Soporna är utburna och cd-spelaren har fått nya batterier.. Cykeln och bilen är låsta.. Lägenheten är inte ett totalt kaos.. så nu är det väl bara att ställa sig i duschen innan avfärd...

Önskar Dig en skön helg! Själv ska jag försöka fånga en massa underbara leenden och hoppas att även du finner mååånga såna :-)

Må väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback